Sposób przygotowania:
Faszerowane jajka
Jajka wkładamy do zimnej wody i gotujemy na twardo(ok 10 min), obieramy i kroimy na połowy.
Z połówek wyjmujemy żółtka. Filet drobniutko kroimy. Drobno kroimy też ogórka i marchew (ja posiekałam jeszcze jedną połówkę jajka).
Przygotowane składniki farszu mieszamy i dość mocno doprawiamy do smaku. Wszystko łączymy majonezem.
Do farszu możemy dodać trochę rozdrobnionych żółtek. Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.
Z połówek wyjmujemy żółtka. Filet drobniutko kroimy. Drobno kroimy też ogórka i marchew (ja posiekałam jeszcze jedną połówkę jajka).
Przygotowane składniki farszu mieszamy i dość mocno doprawiamy do smaku. Wszystko łączymy majonezem.
Do farszu możemy dodać trochę rozdrobnionych żółtek. Przygotowanym farszem napełniamy połówki jajek.