Sposób przygotowania:
Faszerowane jajka
Gotujemy jajka na twardo, studzimy, obieramy i przekrajamy wzdłuż na połowy.Ucieramy żółtka z twarożkiem i mlekiem.Doprawiamy je sola i pieprzem.Masę dzielimy na 3 części.Jedną ucieramy z chrzanem, drugą z koncentratem pomidorowym,
trzecia z posiekaną natka pietruszki-tę trzecią najlepiej blenderem tak by powstała jednolita zielona masa.Jajka dzielimy na 3 części.Jedna część nadziewamy w miejscach po żółtkach masą I, drugą część masą II, a trzecią część -masą III.
Podajemy udekorowane paseczkami ogórka,słodkiej papryki oraz cząstkami pomidora i cytryny.Smacznego!
trzecia z posiekaną natka pietruszki-tę trzecią najlepiej blenderem tak by powstała jednolita zielona masa.Jajka dzielimy na 3 części.Jedna część nadziewamy w miejscach po żółtkach masą I, drugą część masą II, a trzecią część -masą III.
Podajemy udekorowane paseczkami ogórka,słodkiej papryki oraz cząstkami pomidora i cytryny.Smacznego!