Sposób przygotowania:
Faszerowane pomidorki w Actifry
Z pomidora wydrążamy środek. Serek śmietankowy mieszamy z suszonymi pomidorami z bazylią i czosnkiem, serkiem Arla i krewetkami. Napełniamy pomidora i układamy go na patelni Actifry i polewamy 1 miarką oleju. Smażymy 12 minut. Kapelusik z pomidora wyjmujemy szybciej, po około 7 minutach. Całkowity czas smażenia : 12 minut.
Netka
superbaba4
Netka - polecam Ci tego pomidorka, smak krewetek miesza się z serkiem śmietankowym. Jak dla mnie idealne połączenie. Bardzo mi smakowało :)
Pozdrawiam
Netka
W UK,w latach siedemdziesiątych bardzo modne były koktajle z krewetkami,oni też mieszali krewetki z majonezem,czasami śmietaną i ketchupem.Nigdy nie jadłam ale podobno pyszne:)
superbaba4
Nie wiedziałam, krewetki z majonezem jadłam jedynie w sałatkach, a z ketchupem jeszcze nie miałam okazji skosztować.