No tak ja tu zagladam z zamiarem przezycia fajnego piatku,a tu co
Wszystkie sparzataja,no coz tak tez mozna sie fajnie zabawic,a ja dzis jestem strasznie zrypana,nie dawno wrocilam z pracy i marzy mi sie tylko prysznic,wiec moje sprzatanie musze odlozyc moze na jutro
Słuchajcie powiem szczerze padam już na nos,a teraz biorę się za okna,bo wróciłam z zakupów słońce przestało mi prosto w okna świecić,więc do pracy.Jak skończę to do Was zaglądnę.a teraz jeszcze wpadnę dla wzmocnienia na
zmieniono 1 raz (ostatnio 08 maj 2009 19:03 przez Natala1210)
Ja już też sporo zrobiłam kończę pokoje,potem muszę wyczyścić krzesła na jutrzejszego grilla,potem jadę ze szwagrem po napoje i soki i resztę zakupów,a pote zostały mi jeszcze 2 okna do umycia,a w nocy robienie tortu i ciasta na jutro,bo na niedzielę to jutro w nocy!
Natala Ty nie masz prawa przytyć będąc na takich obrotach
Ja już też sporo zrobiłam kończę pokoje,potem muszę wyczyścić krzesła na jutrzejszego grilla,potem jadę ze szwagrem po napoje i soki i resztę zakupów,a pote zostały mi jeszcze 2 okna do umycia,a w nocy robienie tortu i ciasta na jutro,bo na niedzielę to jutro w nocy!
Natala jak mroweczka sie uwijasz,a mi sie dzisiaj nic nie chce.
ja wypadłam z kursu. Mam dzisiaj! areszt domowy
zawiodłam koleżanki taki wstyd
Misia ja aresztu nie mam,ale zapomniałam,że syn ma jutro urodziny i jutro przychodzą jego koledzy,a w niedziele rodzinka.Sama nie wiem od czego mam zacząć robotę,trochę już przez ostatnie dni zrobiłam,ale jeszcze kupę zostało!Trzeba coś wymyślić na następny piątek!
no faktycznie ,nie możesz zawieść synka i rodzinki
ciekawy pomysł na piątek
Obserwuj wątekOdp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
kinga
Wszystkie sparzataja,no coz tak tez mozna sie fajnie zabawic,a ja dzis jestem strasznie zrypana,nie dawno wrocilam z pracy i marzy mi sie tylko prysznic,wiec moje sprzatanie musze odlozyc moze na jutro
Odp: ciekawy pomysł na piątek
Natala1210
Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
misia53
Natala Ty nie masz prawa przytyć będąc na takich obrotach
Anula
Natala jak mroweczka sie uwijasz,a mi sie dzisiaj nic nie chce.
Natala1210
Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
Anula
misia53
Anula posiedzmy jeszcze trochę może samo się posprząta
Anula
Natala1210
Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek