msewka pomysł OK ,a co do AA to mój już od dawna chce mnie tam zapisać,
PÓJDZIEMY RAZEM,NIC SIĘ NIE PRZEJMUJ. JAK IM SIĘ ZNUDZI NAS TRZYMAĆ TO NAS WYPUSZCZĄ.
dziewczyny , ja już jestem z Wami.Wczoraj nie mogłam się z Wami rozstać,dzisiaj szykowałam synusia do Krakowa dopiero siadłam i szukam gdzie w trawie piszczy .
już kurde nie wiem to gdzie się spotykam?nie wiem jakie buty ubrać do tańca czy do różańca.jaką zabrać książkę w płynie czy nie?kto tu szefem?
Żeby nie wyszło,że każda usiądzie z butelką rumu przed monitorem i razem się napiją,bo domownicy zaczną na AA dzwonić.
Najlepiej zabrać buty wygodne a potem zdjąć i tańczyć dalej.Różaniec to co najwyżej na drugi dzień i modlić się,żeby nas z rodziny nie wypisali,jak wrócimy takie "zmęczone".
ciekawy pomysł na piątek
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
misia53
dziewczyny , ja już jestem z Wami.Wczoraj nie mogłam się z Wami rozstać,dzisiaj szykowałam synusia do Krakowa dopiero siadłam i szukam gdzie w trawie piszczy .
Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
msewka
PÓJDZIEMY RAZEM,NIC SIĘ NIE PRZEJMUJ. JAK IM SIĘ ZNUDZI NAS TRZYMAĆ TO NAS WYPUSZCZĄ.
Odp: ciekawy pomysł na piątek
teresa.rembiesa
msewka
Żeby nie wyszło,że każda usiądzie z butelką rumu przed monitorem i razem się napiją,bo domownicy zaczną na AA dzwonić.
Najlepiej zabrać buty wygodne a potem zdjąć i tańczyć dalej.Różaniec to co najwyżej na drugi dzień i modlić się,żeby nas z rodziny nie wypisali,jak wrócimy takie "zmęczone".
teresa.rembiesa
Odp: Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
misia53
Ja mam dużą działkę i króliczak i kurnik i dwie szopki całe nasze forum pomieszczę ,tylko przywieżcie duuuuuużo rumu
Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
Doro
Zeby to nie bylo tak dalekoto juz bym u ciebie siedziala ,tylko mialabys problem mnie sie pozbyc
misia53
doro i dobre mięsko upiekłam dzisiaj i Ci polecam
Odp: Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
kinga
Misia dzieki,wiedzialam,ze na Ciebie mozna liczyc
Doro