co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Pysznie, kolorowo, apetycznie. No to kolacje, wizualna, mam juz zaliczona

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
luna napisał(a):

Same pysznosci tutaj dzisiaj. U mnie byl rosolek z" kwiatuszkami" od Pyzy, kluski, kapusta biala i skrzydelka z piekarnika. A na deser podalam lody z bananami i sosem karamelowo-mandarynkowym. A co tam, raz sie zyje

Ale pysznosci ja mialam tez rosolek a na drugie zrobilam lososia smazonego z ziemniaczkami i salateczka.

iwona3004
  • iwona3004

• Przepisy: 74
  • Artykuły: 0
A u mnie były dziś pieczone skrzydełka"5 smaków" ze smażonym ryżem z curry i surówka z kapusty,marchewki,papryki i dymki
obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Babciagramolka napisał(a):

Msewko- dosiadam się do Ciebie - na herbatkę to ja jestem łasa jak nikt .Miłego wieczoru.

Zapraszam, mam ich ok.10-ciu do wyboru.Kupuję co prawda gotowe, nie tak, jak Ty-robisz aromatyczne własne herbatki.Ale smakują dobrze.W zależnosci od nastroju wybieram to zielone, to owocowe a kiedy trzeba to czerwone.
Zapraszam!

Babciagramolka
Msewko- dosiadam się do Ciebie - na herbatkę to ja jestem łasa jak nikt .Miłego wieczoru.

msewka
  • msewka

luna napisał(a):

Same pysznosci tutaj dzisiaj. U mnie byl rosolek z" kwiatuszkami" od Pyzy, kluski, kapusta biala i skrzydelka z piekarnika. A na deser podalam lody z bananami i sosem karamelowo-mandarynkowym. A co tam, raz sie zyje

Sama się katuję oglądając te zdjęcia.Mam w planie nie jeść kolacji, a tu takie pyszności.Zaparzam właśnie herbatkę- mieszanka Bora-bora (czarno-zielona + jakieś akcenty owocowo-kwiatowe).Pachnie cudownie.

luna
  • luna

• Przepisy: 359
obrazek obrazek obrazek

pocztylion2221
Sarenko wspaniałe potrawy u mnie dziś rosołek, ziemniaki surówka coleslaw

msewka
  • msewka

Sarenka napisał(a):

Salatka z pekinska, roladki schabowe z konserwowymi szparagami i serem, duszone w cebulowo-winnym sosie.

Sarenko pyszności zapodajesz!

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A u mnie tak dawno były roladki,ze trzeba pomyslec o ich zrobieniuJa miałam wczorajszy żurek ugotowany przez moją mamę,a na drugie pałki z kurczaka,ryż i surówka z włoskiej kapusty

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?