Moge sie tylko co najwyzej smakiem obejsc, patrzac na fotki powyzej. U mnie byl kurczak na miescie, zdecydowanie wole domowe jedzonko, ale moj maz niestey ma slabosc do takiego kurczaka :/
Iwonko, swojskie mleko piję tylko jako kwaśne.Świeże mi nie podchodzi.
A to co mi dziś zostało zmiksowałam z rozmrożonymi truskawkami i kiwi dla mojej mamuśki, bo mi się bidulka przeziębiła i nie ma zbytnio apetytu.Wypiła duszkiem.
U mnie dziś sama zupka -,,Pomidorowa z bazylią i curry " , a potem będzie deserek ( ) .a to dla tego , że Mamie zachciało się tatara na kolację i jak by był treściwszy obiad to kolację trzeba by było jeść o północy .
U znajomych to się wytłumaczysz ale gorzej w pracy.Ja próbowałam zrobić zdjęcia telefonem czekoladowym ciasteczkom z prażonego ryżu ale zdjęcia nie wyszły no i musiałam mówić,że chcę zapamiętać jak wyglądają bo chcę je zrobić w domu itd.itd.nie wiem czy uwieżyli,anglicy to dziwny naród
A to mój wczorajszy obiadek,roladki ze schabu z dodatkami
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Iwonko, swojskie mleko piję tylko jako kwaśne.Świeże mi nie podchodzi.
A to co mi dziś zostało zmiksowałam z rozmrożonymi truskawkami i kiwi dla mojej mamuśki, bo mi się bidulka przeziębiła i nie ma zbytnio apetytu.Wypiła duszkiem.
Krolina13
A na drugie danie kotlety schabowe, ziemniaczki i mizeria
a potem zjadłam 3 kawałki ciasta
iwona3004
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Zuzi obiadek miałam identyczny, tyle że z kwaśnym mlekiem, bo ostatnio teściowa nas zalewa mlekiem i zostawiam je na kwaśne.
zuzi
A na deserek fińskie ciasteczka.
Babciagramolka
iwona3004
iwona3004
A to mój wczorajszy obiadek,roladki ze schabu z dodatkami