Msewko, do trzech razy sztuka, zobaczymy jakie bedzie nastepne danie, ktore ugotujemy razem U mnie dzisiaj rano bylo zimno, ale teraz sloneczko wyszlo i moze rzeczywiscie moja grochowka przegonila zime.
Luno, kolejny zbieg okoliczności, bo u mnie też dzisiaj grochówka.Tylko gdzieś to pożegnanie zimy mi się nie udało, bo śnieżek prószy.Muszę znaleźć innego sposoba na zimę, niestety.
Witam wszystkich gotujących
Bardzo się cieszę, że trafiłam do Was Ponieważ jestem tutaj od niedawna, muszę się jakoś wkupić w to gotujące towarzystwo Na początek
Pozwolisz Sarenko, że i ja poczęstuję się tymi pysznymi rogalikami?
Dzisiaj na obiad był gulasz wieprzowy
Tak pieknie podanego gulaszu to i ja bym skosztowala.
Same pyszne danka dzis u Was.
Ja bylam dzis wyjatkowo szczesliwa . Zamowilam przez internet gotowe flaczki To ie to samo co swojej roboty ale flakow nie jadlam juz cale wieki. Wykorzystalam ze maz ma sluzbowy wyjazd - bo nie lubi flakow Na drugie nalesniki z serkiem .
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Watróbeczka, juz od dawna za mna chodzi!
Odp: co dzisiaj na obiad?
Doro
zuzi
Doro
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Luno, kolejny zbieg okoliczności, bo u mnie też dzisiaj grochówka.Tylko gdzieś to pożegnanie zimy mi się nie udało, bo śnieżek prószy.Muszę znaleźć innego sposoba na zimę, niestety.
Śliweczka
Jak ja dawno nie robiłam grochóweczki.Dzięki za przypomnienie.Muszę koniecznie zrobić
luna
luna
Jojo
Tak pieknie podanego gulaszu to i ja bym skosztowala.
Same pyszne danka dzis u Was.
Ja bylam dzis wyjatkowo szczesliwa . Zamowilam przez internet gotowe flaczki