Jojo barszczyku sporo zostało zapraszam a te Twoje kluski jak dla mnie rewelacja
Szkoda ze nie moge skorzystac z zaproszenia. Te wczorajsze kluski na zdjeciu - to niestety gotowy makaron , moich juz nie starczylo. Dzis wyprobuje zeberka z przepisu Jovi i moze wreszcie z ziemniakami.
U mnie dzisiaj barszczyk ukraiński pierożki z mięskiem
Barszczyku ukrainskiego nie robilam juz od zeszlego roku - calkiem o nim zapomnialam. To dopiero narobilas mi smaku.
Wiem ze juz troche za pozno dzielic sie wrazeniami obiadowymi ale wczesniej nie dalam rady. Moje plany ulegly zmianie gdyz synek zapomnial kupic ziemniakow. Trzeci dzien jedlismy kluski ale wszystkim smakowalo
ależ tu pysznościowo dzisiaj nie wiem co wybrać...
u mnie klopsiki z kluskami marchewkowymi
Pyzo, gdybym nie miała takiego lenia to wreszcie wypróbowałabym te marchewkowe kluchy albo kluchy-kwiatuchy.Mam je od dawna w ulubionych i w końcu się doczekają realizacji.A im częściej wstawiasz takie zdjęcia, tym jestem temu bliższa.
Pyszny ten Twój obiadek.Mniam!
Zrobilam udka z kurczaka w maslance z przepisu kontakt 1982. Byly bardzo smaczne.
Ja także, tyle że bez syropu klonowego (tak, jak Luna), a posypałam przed pieczeniem słodką papryką .Skórka faktycznie chrupiąca, aromat czosnku też powodował, że ciężko było czekać, aż się upiecze.Ja podałam z ziemniakami z wody i mixem sałat kolorowych.Wszystkim bardzo smakowało.
Przez 15 minut pod przykryciem piekłam w termoobiegu w 180 stopniach, a później po odkryciu ustawiłam grzejnik górny i dolny na 220 stopni .
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Jojo
Szkoda ze nie moge skorzystac z zaproszenia.
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
pocztylion2221
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Drugiego słabo widać, bo zdjęcie niewielkie.Dopiero , jak napisałaś to go wypatrzyłam.Kto kocha zwierzęta ten jest z reguły dobrym człowiekiem.
eli_555
To są dwa moje kochane psiaczki Wikunia i jeszcze malutki adoptowany Neruś.
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Jojo
Barszczyku ukrainskiego nie robilam juz od zeszlego roku - calkiem o nim zapomnialam. To dopiero narobilas mi smaku.
Wiem ze juz troche za pozno dzielic sie wrazeniami obiadowymi ale wczesniej nie dalam rady. Moje plany ulegly zmianie gdyz synek zapomnial kupic ziemniakow. Trzeci dzien jedlismy kluski ale wszystkim smakowalo
Sarenka
A zaczelam sie zastanawiac, co sie z Pyzuchna stalo, a tutaj prosze, narobila mi smaku, znowu zreszta!
Natala1210
Dorcia podeślij trochę tych żeberek z pyzami bo nabrałam ochoty jak je zobaczyłam!
msewka
Pyzo, gdybym nie miała takiego lenia to wreszcie wypróbowałabym te marchewkowe kluchy albo kluchy-kwiatuchy.Mam je od dawna w ulubionych i w końcu się doczekają realizacji.A im częściej wstawiasz takie zdjęcia, tym jestem temu bliższa.
Pyszny ten Twój obiadek.Mniam!
Pyza
u mnie klopsiki z kluskami marchewkowymi
msewka
Ja także, tyle że bez syropu klonowego (tak, jak Luna), a posypałam przed pieczeniem słodką papryką .Skórka faktycznie chrupiąca, aromat czosnku też powodował, że ciężko było czekać, aż się upiecze.Ja podałam z ziemniakami z wody i mixem sałat kolorowych.Wszystkim bardzo smakowało.
Przez 15 minut pod przykryciem piekłam w termoobiegu w 180 stopniach, a później po odkryciu ustawiłam grzejnik górny i dolny na 220 stopni .