co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
U mnie dziś zupka z soczewicy, skrzydełka panierowane i herbatka o smaku-rum/irish coffe
obrazek obrazek obrazek

Babciagramolka
Pyzuniu ! A mnie pociąga ten kopereczek . Już któreś zdjęcie , które mnie zniewala .To zaczyna być Twój znak firmowy .Pięknie Ci te zdjęcia wychodzą .O smaku potraw nie będę nic mówić bo jak zaczynam wyobrażać sobie smak to ślinianki mi pracują i zaczyna to być niebezpieczne dla klawiatury .

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
u mnie ryż z kiełbasą i groszkiem
obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

Babciagramolka napisał(a):

Dziś zupka - ,, Barszcz czerwony z fasolą "

Z tymi kraszonymi ziemniaczkami to ten barszczyk wprost bym pochłonęła.

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Mi się właśnie gotuje zupka jarzynowa i marynują pałki z kurczaka,do tego zimniaczki i surówka z kiszonej kapustyA barszczyku Babigramolki chetnie bym zjadała gdyż bardzo lubie czerwony jeszcze z dodatkiem fasoli,pycha

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Buniu, taki barszczyk to gotowała moja Babcia! jeszcze pamiętam ten smak...

Babciagramolka
Dziś zupka - ,, Barszcz czerwony z fasolą "
obrazek

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
Sarenka napisał(a):

Przynajmniej oczy nacieszylam Waszymi pysznosciami Doro i Iwi! Dzisiaj bylo bez obiadu Bylismy w Stevenage, Bedford i Londynie, wiec obiad zjedlismy na miescie, nie zdazylismy nawet odwiedzic znajomych, ktorzy zaprosili nas na kawke No i objadlam sie czekolada, a tak dobrze mi szla abstynencja slodyczowa Od jutra biore sie za siebie, bo dzisiaj poczulam wiosne, bylo 10 stopni i swiecilo sloneczko, udalo nam sie nawet wstapic na pol godzinki w urocze miejsce, publiczny deptak, potuptalam troszke, ale z powodu poznej godziny i obowiazkow w domku, musielismy wracac. Wspolczuje Wam dziewczyny tej pogody w Polsce, zycze Wam sloneczka, dmuch chuch, niech Wam zaswieci

Sarenko , co tam obiad....chociaz zobaczylas cos, i wykorzystalas pogode, u mnie tez na plusie , ale padal deszcz caly dzien....

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Przynajmniej oczy nacieszylam Waszymi pysznosciami Doro i Iwi! Dzisiaj bylo bez obiadu Bylismy w Stevenage, Bedford i Londynie, wiec obiad zjedlismy na miescie, nie zdazylismy nawet odwiedzic znajomych, ktorzy zaprosili nas na kawke No i objadlam sie czekolada, a tak dobrze mi szla abstynencja slodyczowa Od jutra biore sie za siebie, bo dzisiaj poczulam wiosne, bylo 10 stopni i swiecilo sloneczko, udalo nam sie nawet wstapic na pol godzinki w urocze miejsce, publiczny deptak, potuptalam troszke, ale z powodu poznej godziny i obowiazkow w domku, musielismy wracac. Wspolczuje Wam dziewczyny tej pogody w Polsce, zycze Wam sloneczka, dmuch chuch, niech Wam zaswieci

msewka
  • msewka

Nie jem już dzisiaj nic, a jak widzę smakołyki to ssanie w żołądku jest coraz większe.Chyba pora dziś stąd zmykać!

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?