Pyzuniu ! A mnie pociąga ten kopereczek . Już któreś zdjęcie , które mnie zniewala .To zaczyna być Twój znak firmowy .Pięknie Ci te zdjęcia wychodzą .O smaku potraw nie będę nic mówić bo jak zaczynam wyobrażać sobie smak to ślinianki mi pracują i zaczyna to być niebezpieczne dla klawiatury .
Mi się właśnie gotuje zupka jarzynowa i marynują pałki z kurczaka,do tego zimniaczki i surówka z kiszonej kapustyA barszczyku Babigramolki chetnie bym zjadała gdyż bardzo lubie czerwony jeszcze z dodatkiem fasoli,pycha
Przynajmniej oczy nacieszylam Waszymi pysznosciami Doro i Iwi! Dzisiaj bylo bez obiadu Bylismy w Stevenage, Bedford i Londynie, wiec obiad zjedlismy na miescie, nie zdazylismy nawet odwiedzic znajomych, ktorzy zaprosili nas na kawke No i objadlam sie czekolada, a tak dobrze mi szla abstynencja slodyczowa Od jutra biore sie za siebie, bo dzisiaj poczulam wiosne, bylo 10 stopni i swiecilo sloneczko, udalo nam sie nawet wstapic na pol godzinki w urocze miejsce, publiczny deptak, potuptalam troszke, ale z powodu poznej godziny i obowiazkow w domku, musielismy wracac. Wspolczuje Wam dziewczyny tej pogody w Polsce, zycze Wam sloneczka, dmuch chuch, niech Wam zaswieci
Sarenko , co tam obiad....chociaz zobaczylas cos, i wykorzystalas pogode, u mnie tez na plusie , ale padal deszcz caly dzien....
Przynajmniej oczy nacieszylam Waszymi pysznosciami Doro i Iwi! Dzisiaj bylo bez obiadu Bylismy w Stevenage, Bedford i Londynie, wiec obiad zjedlismy na miescie, nie zdazylismy nawet odwiedzic znajomych, ktorzy zaprosili nas na kawke No i objadlam sie czekolada, a tak dobrze mi szla abstynencja slodyczowa Od jutra biore sie za siebie, bo dzisiaj poczulam wiosne, bylo 10 stopni i swiecilo sloneczko, udalo nam sie nawet wstapic na pol godzinki w urocze miejsce, publiczny deptak, potuptalam troszke, ale z powodu poznej godziny i obowiazkow w domku, musielismy wracac. Wspolczuje Wam dziewczyny tej pogody w Polsce, zycze Wam sloneczka, dmuch chuch, niech Wam zaswieci
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Z tymi kraszonymi ziemniaczkami to ten barszczyk wprost bym pochłonęła.
kinga
Pyza
Babciagramolka
Doro
Sarenko , co tam obiad....chociaz zobaczylas cos, i wykorzystalas pogode, u mnie tez na plusie , ale padal deszcz caly dzien....
Sarenka
msewka