Ewcia, chyba sie totalnie rozleniwilam po swietach. Narobilam sie tuz przed, a w swieta mialam wolne od kuchni, bo glownie mlodsza siostra meza gotowala, ja tylko czasami obieralam ziemniaki, warzywa i czuwalam nad czernina A teraz nic mi sie nie kce, az mi wstyd Niektorzy z firmy dopominaja sie o jakies ciasta, wiec chyba musze wziac sie do roboty. Jestem bardzo ciekawa, co to za magiczne zapachy roznosza sie w Twoim mieszkaniu, bo w moim, czuc jedynie gotowana kaczke . A czy jakies ciasto Ci sie kiedykolwiek nieudalo? Nie wierze!
Msewko- jak tylko pojawisz się w okolicy mojej ,, klatki dla chomika " która szumnie nazywa się mieszkaniem to obiecuję spełniać twoje zachcianki też ( uwielbiam pichcić na zamówienie - a już najfajniej jest jak przyjdzie 4-ka i każdy chce co innego ) .Na jutro mam zamówienie na pierogi s serem na słodko w ilościach hurtowych bo zięć z wnukami ( 11 i 12 lat ) przyjdą .
Dziewczyny potreawy wspaniałe.Anula dawno nie robiłam cannelloni, a bardzo je lubię, zwłaszcza z mięsem .I z sosem pomidorowym lub ze śmietaną.
Fajnie,że Ci się pięknie udały.Smacznego.
A Buniu, Tobie napiszę krótko, fajnie mieć taką babcię, która tak rozpieszcza.
Dobrze,że choć przepisy nam podajesz, to sama sobie zrobię.
A ja po raz pierwszy zrobilam cannelloni,przepis wstawilam,nie chce zachwalac ale wyszly super,wszyscy sie zajadali.Zostalo jeszcze na dzisiaj na obiadek
Buniu, jestes niesamowita! Po swietach nie mam weny do pichcenia, czekam az mi jakas przybedzie
Przyjdzie Sarenko, przyjdzie.Odpocznij tylko po świętach w Polsce, a natchnie Cię taka wena, że piątek mi zabraknie.Wierzę w to i czekam.
Póki co dolatuje do mnie zapach ciasta z kuchni i ciężko mi się skupić.Ale to na jutro, na wizytę brata z rodzinkąChyba się udało, jutro się okaże.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
msewka
Fajnie,że Ci się pięknie udały.Smacznego.
A Buniu, Tobie napiszę krótko, fajnie mieć taką babcię, która tak rozpieszcza.
Dobrze,że choć przepisy nam podajesz, to sama sobie zrobię.
Babciagramolka
A u mnie dziś makaron w sosie paprykowo - pieczarkowym.
Anula
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Przyjdzie Sarenko, przyjdzie.Odpocznij tylko po świętach w Polsce, a natchnie Cię taka wena, że piątek mi zabraknie.Wierzę w to i czekam.
Póki co dolatuje do mnie zapach ciasta z kuchni i ciężko mi się skupić.Ale to na jutro, na wizytę brata z rodzinkąChyba się udało, jutro się okaże.
Sarenka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ale beauty Aż się głodna zrobiłam.