A ja zrobilam ciasto jablkowe z beza, o ktorym ciagle mysle i obgryzam paznokcie, zeby sie nim nie zajadac. Wyszlo bardzo smaczne, ale ''biegalam'' przy nim prawie 3 godziny!
A ja zrobilam ciasto jablkowe z beza, o ktorym ciagle mysle i obgryzam paznokcie, zeby sie nim nie zajadac. Wyszlo bardzo smaczne, ale ''biegalam'' przy nim prawie 3 godziny!
Ja niestety dziś nie gotowałam bo po prostu nie byłam w stanie. Rano dopadła mnie rewolucja żołądkowa i do tej pory ją odczuwam
Ale za to mój kochany mąż ugotował pomidorową-i wstyd się przyznać ale wyszła mu lepsza od mojej (normalnie to nawet sam sobie kawy nie zaparzy a dziś mnie zaskoczył )
Z powodu biegania po lekarzach dziś obiadek z cyklu raz-dwa-trzy . Czyli po prostu ,, Farfale z kapustą i grzybami " ( przy czy kapustka z grzybami gotowa z zamrażalnika )
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Powiem krótko-Piękne i ślinotoku się nabawiłam
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Jak mogę to się piszę na ten jabłecznik
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
zuzi
Ale za to mój kochany mąż ugotował pomidorową-i wstyd się przyznać ale wyszła mu lepsza od mojej (normalnie to nawet sam sobie kawy nie zaparzy a dziś mnie zaskoczył
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Anula
Babciagramolka