Ja zrobiłam naleśniki na życzenie córki i męża.Miałam połowę opakowania serka śmietankowego i pół słoiczka dżemu morelowego (domowej roboty-który zrobiłam wg.przepisu naszej Pyzy).Wyszedł świetny smakowy serek, jak Danio, tylko z kawałkami owoców.Z naleśnikami musiał im smakować, bo został mi jeden mały naleśnik.Ale miałam zupę ogórkową.
Bardzo lubie tutaj zagldac i podgladac te wszystkie pysznosci, ktore przygotowujecie! Ale im czesciej patrze na zdjecia Waszych potraw, tym bardziej robie sie glodna! A chcialam schudnac
Sarenko nie martw się,nie jesteś sama,ja też tak mam
Bardzo lubie tutaj zagldac i podgladac te wszystkie pysznosci, ktore przygotowujecie! Ale im czesciej patrze na zdjecia Waszych potraw, tym bardziej robie sie glodna! A chcialam schudnac
Bahus - ślinotoku przez Ciebie dostanę .
Przypominam się z prośbą o przepis na Zraz zawijany z dorsza ( znajdź chwileczkę i podpowiedz choć ,, po łebkach " co z czym bo akurat dorsza bardzo lubię a danie super dekoracyjne .)
Msewko to szperaj dalej w genealogii - może i pokrewieństwa ze mną się doszukasz ? Podobno wszyscy ze wszystkimi są spokrewnienie .
Buniu, wszak wszyscy jesteście moimi potomkami.Wszystko przez to,że zjadłam to nieszczęsne jabłko , i że Pan wyjął żebro Adamowi i stworzył mnie-miernotę.
No to wszyscyśmy jedna wielka rodzina!
To nie tak Najpierw był nieudany prototyp czyli Adam , a potem Bóg wyjął jedyną porządną część z niego czyli żebro i stworzył model udoskonalony . A ten wybrakowany pierwowzór z brakującymi częściami jakoś jeszcze egzystuje i szwankuje od czasu do czasu ( hi hi hi - zaraz mnie Panowie rozszarpią )
Ja nawet kiedyś znalazłam swojego Adama, ale fakt że nie jesteśmy razem, potwierdza Twoją regułę.Za to Andrzej okazał się jego udoskonaloną wersją.Nie żeby doskonałą, jak kobiety (i tu się też narażę), ale z pierwowzorem nie ma co porównywać.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Sarenko nie martw się,nie jesteś sama,ja też tak mam
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Zdjęcie iście profesjonalne.Gratuluję!
Babciagramolka
Przypominam się z prośbą o przepis na Zraz zawijany z dorsza ( znajdź chwileczkę i podpowiedz choć ,, po łebkach " co z czym bo akurat dorsza bardzo lubię a danie super dekoracyjne .)
iwi69
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ja nawet kiedyś znalazłam swojego Adama, ale fakt że nie jesteśmy razem, potwierdza Twoją regułę.Za to Andrzej okazał się jego udoskonaloną wersją.Nie żeby doskonałą, jak kobiety
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
anullka7