U nas Darek nie przepada za karpiem a właściwie za jego oścmi , -filetować nie lubię , więc w tym roku mam2 amury , nie wiem jak smakują .bo nie pamiętam czy jadłam kiedyś, śledzie też jutro robię tylko zastanawiam się czy nie za wcześnie na pieczenie? nie lubię takich" trzymanych" potraw i ciast.
A ja przez cały obiad męcze sie z rybami i kawę popijam.
Aleś się dzisiaj "obłowiła" !
Ja mam już w zamrażarce karpie i mirunę (dla dzieci).Piernik upieczony, keks dziś zarobiłam a jutro go upiekę.Mama zadeklarowała upiec sernik ( to Jej popisowe ciasto). No i jutro walka ze śledziami,żeby dobrze przeszły przyprawami.
I kapusta wigilijna Pyzy do ugotowania , część wykorzystam do krokietów.
Tak więc rankiem ubieram choinkę a potem do kuchni.Moje "wolne" nie ma nic wspólnego z wolnym.
A ja przez cały obiad męcze sie z rybami i kawę popijam.
Misiu,ależ fajne okazyJa niestety nie mam takich rybek,tylko kupne filetyI pewnie sama będe je jadła,bo moje chłopaki nie przepadają za rybami
Kawkę ja też właśnie popijam,dzis wróciłam z pracy wcześniej,wiec mam trochę luzuZmykam zaraz prasować bo mam sterte prasowania
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Babciugramolko a może inaczej tego amura zrobić? nie wiem, poradż proszę.
Na noc położyłam w woreczu na śniegu na balkonie.
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
msewka
Aleś się dzisiaj "obłowiła" !
Ja mam już w zamrażarce karpie i mirunę (dla dzieci).Piernik upieczony, keks dziś zarobiłam a jutro go upiekę.Mama zadeklarowała upiec sernik ( to Jej popisowe ciasto). No i jutro walka ze śledziami,żeby dobrze przeszły przyprawami.
I kapusta wigilijna Pyzy do ugotowania , część wykorzystam do krokietów.
Tak więc rankiem ubieram choinkę a potem do kuchni.Moje "wolne" nie ma nic wspólnego z wolnym.
kinga
Misiu,ależ fajne okazyJa niestety nie mam takich rybek,tylko kupne filetyI pewnie sama będe je jadła,bo moje chłopaki nie przepadają za rybami
Kawkę ja też właśnie popijam,dzis wróciłam z pracy wcześniej,wiec mam trochę luzuZmykam zaraz prasować bo mam sterte prasowania
misia53
msewka
kinga
luna