A ja chyba z lekka przesadzilam, bo teraz ciezko mi sie siedzi z moim ogromniastym brzuchem :/ Zjadlam krokieciki z barszczykiem, i chyba musze isc sie rozruszac na spacerek, zeby to spalic
A ja chyba z lekka przesadzilam, bo teraz ciezko mi sie siedzi z moim ogromniastym brzuchem :/ Zjadlam krokieciki z barszczykiem, i chyba musze isc sie rozruszac na spacerek, zeby to spalic
Hej! Dzisiaj na obiad szykuję pieczeń z niespodzianką.Mięso mielone z faszerowaną cukinią a do tego ziemniaczki .Polecam swój przepis. Naprawdę pyszne.
Ja tez mam wczorajszy obiad. Wolowina swiateczna w zurawinie. Obiad juz byl, ale mieska juz nie ma Oprozniam zamrazalnik i lodowke, bo w srode wyjezdzamy do Polski, chyba troche przesadzilam z zakupami, bo raczej nie zjemy tego wszystkiego, co schomikowalam, a co trzeba skonsumowac, zeby sie nie zepsulo. Dobrze, ze jest chlodno na dworze, dzieki czemu moje jedzonko, ktore bede musiala zabrac do Polski, nie zepsuje sie - mam taka nadzieje
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Mniamniuśne!
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
zuzi
Śliweczka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
I moja też Jak mam wielkiego smaka to SOBIE gotuję ,bo moi domownicy mówią ,że to beee....
Sarenka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Anula
iwi69
to nie wystawa a moja osobista lawa,bo nawet nie stol