Oj , Iwi...ja wczoraj gotowalam na wedzonych zeberkach, i jeszcze zostalo na dzisiaj, i byl pyszny, twoj tez smakowicie wyglada i napewno tez tak smakuje
U mnie dzisiaj spagetti i pulpety w sosie pomidorowym dla mlodego.
Pysznie wygląda ten Twój obiadek.Ja miałam grochową na wędzonce a teraz zaczęłam gotować bigos.Jutro będę kończyć a później go zamrożę.Na święta mniej będzie pracy, a wolnego jak na lekarstwo.
No nieźle.Ten krab na mnie patrzył! Nigdy nie jadłam krabów i nie wiem,czy będę mieć okazję.Chętnie zjadłabym takiego, którego przyrządzi ktoś,kto się na tym na prawdę zna.
krab jest bardzo latwy,ja sama sie zdziwilam jak bardzo. A sam bulion z tych malych jest pyszny.
Powiem Wam dziewczyny ,ze jestem teraz ekspertka w "fast food" aby szybko ,zdrowo i tanio.
Was podziwiam i chyle czola za dedykacje i wspaniale polskie potrawy.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Doro
Oj , Iwi...ja wczoraj gotowalam na wedzonych zeberkach, i jeszcze zostalo na dzisiaj, i byl pyszny, twoj tez smakowicie wyglada i napewno tez tak smakuje
msewka
Pysznie wygląda ten Twój obiadek.Ja miałam grochową na wędzonce a teraz zaczęłam gotować bigos.Jutro będę kończyć a później go zamrożę.Na święta mniej będzie pracy, a wolnego jak na lekarstwo.
Odp: co dzisiaj na obiad?
Anula
msewka
Właśnie tak myślałam, że u nas byłoby ciężko znaleźć kraba i to jeszcze dobrze przyrządzonego.Nie wiem nawet czy umiałabym go jeść?
msewka
Powiem Wam dziewczyny ,ze jestem teraz ekspertka w "fast food" aby szybko ,zdrowo i tanio.
Was podziwiam i chyle czola za dedykacje i wspaniale polskie potrawy.
Anula
iwi69