co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
misia53 napisał(a):

Doro napisał(a):

Tylko sie nie smiejcie u mnie kaszanka z cebulka, püree ziemniaczane i mizeria z ogorkow (wszystko z Polski)

Oj, smaku mi narobiłaś ,że jutro pędzę za kaszanką

Wiedzialam czym smaku ci narobic

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Doro napisał(a):

Tylko sie nie smiejcie u mnie kaszanka z cebulka, püree ziemniaczane i mizeria z ogorkow (wszystko z Polski)

Oj, smaku mi narobiłaś ,że jutro pędzę za kaszanką

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Doro
  • Doro

kinga napisał(a):

Doro napisał(a):

Doro,ani bym sie wazyla smiacJa bardzo lubie kaszanke(szczególnie taka swojska) duszona z cebula

My tez sie tym zajadamy, a niestety tutaj tego niema wielka szkoda

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Doro napisał(a):

Doro,ani bym sie wazyla smiacJa bardzo lubie kaszanke(szczególnie taka swojska) duszona z cebula

Odp: co dzisiaj na obiad?

Doro
  • Doro

U mnie dziś klasyczne mielone z ziemniakami i buraczki.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
A ja narobiłam wczoraj klopsików z sosem koperkowym na dwa dni,więc po p0racy jeszcze raz się podelektuję.Mniam,mniam.

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
Ja dzisiaj ide na latwizne-zrobie duszona cebulke

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A u mnie dzis kurczak,frytki i mizeria

mamqa
  • mamqa

• Przepisy: 24
My wczoraj wybraliśmy się na wycieczkę do sąsiedniego miasta gdzie zrobiliśmy sobie piknik nad rzeką (kurczak z grilla, kupiony) i trzy godzinny spacer Powietrze cudowne, chciałabym mieszkać nad wodą... może jeszcze się uda
A dzisiaj grillowane filety z kurczaka, ziemniaczki gotowane na parze, posypane pietruszką i sałatka z mieszkanki sałat z sosem czosnkowo-jogurtowym
No i zupka przecież jest! Zapomniałabym Ale ta jest tylko dla mnie i męża (córka nie chciała zupy więc nie gotowałam drugiej) gdyż to jest warzywna zupa dr. Kwaśniewskiego (a przynajmniej pod taką nazwą znalazłam to w necie). Tu już nie chodzi o niby odchudzanie, ale ta zupa jest po prostu smaczna

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?