co dzisiaj na śniadanie?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Bunia, chyba obie nas coś dzisiaj naszło...
obrazek

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Babciagramolka
Śniadanko ?
A kto powiedział , że jajecznica musi być bezkształtna ?
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Pyza napisał(a):

a na śniadanie omlecik z zieleniną, szynką, odrobinką kurek i serem bałkańskim

Pyza, chcę do Ciebie na omleta!

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
Dziś na śniadanie przygotowalam z jednej wczorajszej rybki (z obiadu) Był "Grenadier duszony w warzywach".. No więc przygotowalam z jednej pyszną pastę do pieczywa )
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Pyza napisał(a):

A skąd te kurki pytam? W środę jadę w Bieszczady, może zdradzisz sekretne miejsca obfitujące w grzyby? Tylko nie mów , że nie znasz, bo przez Warszawę ciężko mi będzie jechać, by wydusić z Ciebie informacje!

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Jojo
  • Jojo

• Przepisy: 84
Pyza napisał(a):

zmartwię Cię - podpisywanie niewiele daje bo albo ktoś ładnie zdjęcie przytnie albo napis zakryje swoim - tak było ostatnio na WŻecie...
A wbrew pozorom banalne przepisy są najbardziej narażone na kradzież bo jak ktoś spojrzy na taki przepis i zdjęcie to nie nabiera podejrzeń jeśli całość nie jest zbyt "profesjonalna"

Przydałaby się taka sygnatura na fotkach jak na WŻecie albo innych portalach czyli znak jakby wodny przez całe zdjęcie

No to rzeczywiscie mnie nie pocieszylas Pyzo

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Pyza
  • Pyza

obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Pyza
  • Pyza

zmartwię Cię - podpisywanie niewiele daje bo albo ktoś ładnie zdjęcie przytnie albo napis zakryje swoim - tak było ostatnio na WŻecie...
A wbrew pozorom banalne przepisy są najbardziej narażone na kradzież bo jak ktoś spojrzy na taki przepis i zdjęcie to nie nabiera podejrzeń jeśli całość nie jest zbyt "profesjonalna"

Przydałaby się taka sygnatura na fotkach jak na WŻecie albo innych portalach czyli znak jakby wodny przez całe zdjęcie

Jojo
  • Jojo

• Przepisy: 84
Nasze sniadanko - buleczki z wedlina - moje pierwsze zdjecie z podpisem . Niestety i mnie dopadli kopiarze Dostalam wiadomosc , ze na NK krazy juz moje zdjecie obiadu na toscie . Niesamowite ze nawet na taki banalny przepis ktos sie pokusil
Szkoda ,ze na naszej stronie zdjecia nie sa sygnowane logo gotujmy.pl - tak jak to widzialam np na Moje gotowanie . Nie pozostaje nic innego - trzeba zaczac podpisywac .
obrazek

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
a u mnie na sniadanie byly racuszki truskawkowe
a takim cudem ze kilka dni temu zrobilam za dużo koktajlu truskwakowego do picia..
zamrozilam a dziś po rozmrożeniu w mikrofali i dodaniu jajka i mąki kukurydzianej,, i jeszcze odrobina proszku do pieczenia .. wyszły pyszne truskawkowe placuszki.. i dietetyczne zaznaczam ze ciagle jestem na diecie proteinowej .. chociaż juz czasem sięgam po rozne normalne potrawy.
obrazek

zmieniono 2 razy (ostatnio 02 sie 2010 14:10 przez luna19)

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na śniadanie?