Słodkie śniadanko
czekoladowe placuszki z dżemem z dyni
Dzięki Pyzie uwielbiam dżem z dyni.U ten Jej z cytryną i ten mój z pomarańczą.A dyńki u teściowej wolno rosną, ale dajmy im jeszcze trochę czasu po tych upałach, może się bujną.
Ja pierwszy raz w tym roku mam posadzone dynie
Póki co rosną ładnie ,chyba boją się ,żeby ich nie wywalić. To miały być cukinie , jak byłam na urlopie mąż mi posadził niby cukinie . Po moim przyjeżdzie dopiero posadziłam cukinie i jeszcze nie kwitną ale myślę ,że się doczekam swoich
Słodkie śniadanko
Dzięki Pyzie uwielbiam dżem z dyni.U ten Jej z cytryną i ten mój z pomarańczą.A dyńki u teściowej wolno rosną, ale dajmy im jeszcze trochę czasu po tych upałach, może się bujną.
co dzisiaj na śniadanie?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na śniadanie?
eli_555
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
zewa
A ja mogę jedną, tak apetycznie wygląda.
Odp: co dzisiaj na śniadanie?
msewka
luna19
Pyza
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
misia53
Ja pierwszy raz w tym roku mam posadzone dynie
Póki co rosną ładnie ,chyba boją się ,żeby ich nie wywalić. To miały być cukinie , jak byłam na urlopie mąż mi posadził niby cukinie . Po moim przyjeżdzie dopiero posadziłam cukinie i jeszcze nie kwitną ale myślę ,że się doczekam swoich
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
msewka
luna19
Donnna
Garnek24