u nas na śniadanko resztki...czyli grzanki z chleba razowego nie pierwszej świeżości, na wierzchu resztki szynki, sera żółtego przyprawione czosnkiem, cebulką, pomidorem, ziołami...
u nas na śniadanko resztki...czyli grzanki z chleba razowego nie pierwszej świeżości, na wierzchu resztki szynki, sera żółtego przyprawione czosnkiem, cebulką, pomidorem, ziołami...
W sieci krąży kilka przepisów na domowe sery żółte , smażone , topione .Ja robię coś takiego .
Nie wytrzymałam i sprawdziłam jak się sprawdzi do zapiekania .Położyłam kawałek na chlebie tostowym i zapiekłam w piekarniku..Coś fantastycznego.Rozpuszcza się tworząc delikatną , przypieczoną skorupkę .PYCHA
zmieniono 1 raz (ostatnio 13 sty 2010 11:48 przez Babciagramolka)
co dzisiaj na śniadanie?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na śniadanie?
Pyza
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
msewka
Ja poproszę te resztki.
iwi69
Resztki ale jakie dobre
Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Pyza
iwi69
Oj zjadlabym cos takiego
Babciagramolka
,,Eggs Benedict wg Babcigramolki "
msewka
Piękny kolor.Zobaczymy, co tam namieszałaś w środku.Tylko szybko wstawiaj przepis.
Babciagramolka
Babciagramolka
Nie wytrzymałam i sprawdziłam jak się sprawdzi do zapiekania .Położyłam kawałek na chlebie tostowym i zapiekłam w piekarniku..Coś fantastycznego.Rozpuszcza się tworząc delikatną , przypieczoną skorupkę .PYCHA
msewka
Zapisuję wątek do obserwowanych.