No to pokombinowałam .Zrobiłam sałatkę z makaronem z zupek chińskich .Jak na pierwszy smak- dobre .Degustacja będzie na kolację .Przepis potem .Teraz zdjęcie .Smacznego .
Kruchy jak Feta - zapieka się jak Mozzarella .Przeszedł czosnkiem i zrobił się pikantny .Smaczny. Będzie się doskonale nadawał np do nadziania wydrążonych pomidorków koktajlowych , zapiekania ze szpinakiem w cieście francuskim .Jeszcze do końca nie wiem gdzie go będę wykorzystywać ( po za podjadaniem ) .Na pewno następny ser ,, ni to żółty - ni to topiony " zrobię z podwójnej porcji i zaraz całość zamarynuję ( część pokrojoną w kostkę , część w plasterkach ) .Będzie gotowy na wszelkie okazje .Muszę jeszcze sprawdzić jak będzie smakował jak dam do masy serowej podsmażone pieczarki.
Kombinuj z tym serkiem i przekazuj wrażenia smakowe.A ja się kiedyś za niego wezmę.Jak trafi mi się znów dzień wolnego.
Zrobilam dzisiaj na sniadanie jajka sadzone na szynce, posypane chilli, koperkiem (podpatrzylam z Waszych przepisow) i chcialam zrobic zdjecia, a tu jaki pech aku puste. Maz nie chcial czekac, az sie aku naladuje i zjadl sniadanie ten zarlok liczac, na to , ze niedlugo bedzie powtorka
Kruchy jak Feta - zapieka się jak Mozzarella .Przeszedł czosnkiem i zrobił się pikantny .Smaczny. Będzie się doskonale nadawał np do nadziania wydrążonych pomidorków koktajlowych , zapiekania ze szpinakiem w cieście francuskim .Jeszcze do końca nie wiem gdzie go będę wykorzystywać ( po za podjadaniem ) .Na pewno następny ser ,, ni to żółty - ni to topiony " zrobię z podwójnej porcji i zaraz całość zamarynuję ( część pokrojoną w kostkę , część w plasterkach ) .Będzie gotowy na wszelkie okazje .Muszę jeszcze sprawdzić jak będzie smakował jak dam do masy serowej podsmażone pieczarki.
Przyszła pora na to by spróbować tego co zrobiłam tydzień temu .
Serek ,,ni to żółty -ni to topiony " który zamarynowałam właśnie jest dobry do jedzenia.
Przyszła pora na to by spróbować tego co zrobiłam tydzień temu .
Serek ,,ni to żółty -ni to topiony " który zamarynowałam właśnie jest dobry do jedzenia.
co dzisiaj na śniadanie?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
msewka
Kombinuj z tym serkiem i przekazuj wrażenia smakowe.A ja się kiedyś za niego wezmę.Jak trafi mi się znów dzień wolnego.
Odp: co dzisiaj na śniadanie?
luna
Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
msewka
I jakie wrażenia po degustacji Buniu?
Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Babciagramolka
Serek ,,ni to żółty -ni to topiony " który zamarynowałam właśnie jest dobry do jedzenia.
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Mirka227
Jestem bardzo głodna i chociaż nie przepadam za jajkami - Twoja danie schrupałabym bez mrugnięcia okiem!
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
Anula
Pychotka,zjada bym takie jajeczka
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
dusia30
Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?
dusia30