Dziewczyny nadmiar ciała nie przeszkadza,jeśli się akceptuje siebie i lubi się własne ja.Ja co prawda mam z tym problemy,ale próbuję .Widzę dziewczyny,które na prawdę ważą dużo więcej niż ja i ubierają co chcą i nie robią problemu z nadwagi czy krytyki innych.A ja oglądam się 100 razy w lustrze,czy nie za obcisła bluzka,czy gdzieś mi coś nie odstaje? I często przed samym wyjściem się przebieram,bo źle się w czymś czuję.
Ale skoro lubimy pichcić i kombinować nowe dania to róbmy swoje.W końcu za to też nas kochają nasi panowie,prawda?
Kolacji nie jadłam,ale teraz siedzę przy kompie i pożeram Chipsy bananowe.
Co zrobić żeby zrzucić to okropne sadło.Silnej woli starcza mi na bardzo krótko,a najfajniejsze miejsce w domu to kuchnia.
Moj maz wlasnie dokancza ostatki z zupy z ciecierzyca, a ja rozkosztuje sie w moich kochanych, suszonych, wilgotnych figach, ach zycie jest czasami takie piekne
Ja tez jestem gruba, ale slodyczy nigdy sobie nie odmawiam i dzien bez slodyczy - nie istnieje w moim kalendarzu Dzisiaj mamy przepiekna ciepla i sloneczna pogode, bylismy na wspanialym spacerku, ach jak dobrze rozruszac zastygniete kosci A teraz do zielonej herbatki z kwiatem lotosu, drozdzoweczke Ewy.. mmm znakomita
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
msewka
Ale skoro lubimy pichcić i kombinować nowe dania to róbmy swoje.W końcu za to też nas kochają nasi panowie,prawda?
Odp: co na kolację ?
Co zrobić żeby zrzucić to okropne sadło.Silnej woli starcza mi na bardzo krótko,a najfajniejsze miejsce w domu to kuchnia.
Odp: Odp: co na kolację ?
Pyza
Sarenka
Sarenka
Odp: Odp: co na kolację ?
Pyza
msewka
misia53