A ja dziś zapomniałam o kolacji a teraz czuję niepokojące mrowoenie w żołądku.Ale już chyba nie będę na noc podjadać.Tylko Reddsa jabłkowego wypiję i zasnę jak niemowlę.
A ja dziś zapomniałam o kolacji a teraz czuję niepokojące mrowoenie w żołądku.Ale już chyba nie będę na noc podjadać.Tylko Reddsa jabłkowego wypiję i zasnę jak niemowlę.
Ja dzisiaj skromnie, ciemny chleb ze słonecznikiem z odrobiną masła i serem żółtym+pomidor,a do tego woda(ile się zmieści)
Jestem na diecie,kurczę,mam problem z ciśnieniem,a jeszcze na dodatek żyję w stresie,bo Muszę Schudnąć,a codziennie w garach
Mialam przeogromna ochote na kotlety jajeczne z paluszkami krabowymi, tym razem nie dodawalam sera, ale dodalam make razowa, zjadlam 3 duze kotlety A to co na tym talerzu, zostawiam na jutro, o ile zostanie
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co na kolację ?
misia53
a mąż będzie przewijać?
Odp: co na kolację ?
msewka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
czas wszystko pokaże
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Moze byc, napewno to poprawi a moze inna ma dla ciebie
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
Cieszę się ,że dedykowałam sałatkę która jest godna polecenia. Czekam też na obiecankę ale chyba Sarenka pomyliła imiona...
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Uchyl rabka tajemnicy , to z toba sie posmieje
Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
he,he...coś mi to przypomina
Doro
A.B.
Jestem na diecie,kurczę,mam problem z ciśnieniem,a jeszcze na dodatek żyję w stresie,bo Muszę Schudnąć,a codziennie w garach
Sarenka