co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: co na kolację ?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Oj msewko, ciesze sie razem z Toba, ze wyjezdzasz na wyteskniony urlop! Maz juz pewnie dobrze sie czuje, corka nie ma wiekszych problemow, w dodatku mieszkasz z rodzicami, ktorzy wszystkiego dopilnuja tzn dobytku i opieki nad wnusia. Super, pamietaj zeby zrobic jak najwiecej foteczek, zaopatrz sie w baterie No i moze sprobujesz jakiejs ciekawej potrawy, na ktora przepis zamiescisz tutaj, po powrocie! Fajnie, ze sobie odpoczniesz, nalezy Ci sie, buziak

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Ja jeszcze ten tydzień kucharzę a później zmykam na wytęskniony urlop. Już włączyłam odliczanie.Ale się cieszę.Nie macie pojęcia.Ubiegły rok w wakacjie spędziłam na rekonwalescencji po operacji,więc teraz jestem spragniona słodkiego nieróbstwa i wędrówek całymi dniami.

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
a my pożarliśmy właśnie pizzę, taką domową oczywiście, z mnóstwem różnych dodatków
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 03 sie 2009 21:22 przez Pyza)

Odp: Odp: co na kolację ?

Sarenka
  • Sarenka

Hehe, wiem o czym piszesz Ja tez odstawiam ciasta, przynajmniej probuje.. dzisiaj nie pieke, ale moze... jutro

msewka
  • msewka

Po wczorajszej wyżerce na grillu dziś wogóle zapomniałam,co znaczy słowo kolacja.
Dwa dni imprez.Raz urodziny córki, raz grill dla znajomych mam dość pichcenia.Wolę zjeść suchą bułkę z kefirem w pracy.A jak smakuje,mmmm

kazia
  • kazia

• Przepisy: 2
pizza- pieczarki, papryka , wędlinka , ser.... prosta ,szybka a do tego pyszna .....

Sarenka
  • Sarenka

Dzisiaj znalazlam w internecie przepis na lasagne i wiecie co, gdybym z niego skorzystala, tzn zrobila wg tamtego przepisu, to zmarnowalabym tylko skladniki.. Ale udalo mi sie stworzyc fajna lasagne, dobrze, ze z robieniem lasagne mam juz jakies doswiadczenie, a ta ktora zrobilam dzisiaj, jest lzejsza niz inne, ze wzgledu na brak miesa... musze dodac przepis Ale na razie nie mam czasu, idziemy z corcia uzyc podloge, potem jeszcze mamy kilka rzeczy do zrobienia

Sarenka
  • Sarenka

Misia53 salatka byla rewelacyjna, dzisiaj maz kupil 4 sloiczki selera konserwowego, w zamiarze sporzadzenia sprawdzonej salatki

ulcia21
  • ulcia21

• Przepisy: 68
ja sie odchudzam ,ale mezusiowi zrobilam rybke na parze z surowka

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

msewka
  • msewka

misia53 napisał(a):

msewka napisał(a):

A ja dziś zapomniałam o kolacji a teraz czuję niepokojące mrowoenie w żołądku.Ale już chyba nie będę na noc podjadać.Tylko Reddsa jabłkowego wypiję i zasnę jak niemowlę.

a mąż będzie przewijać?

Pewnie nie miałby nic przeciwko temu

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?