Oj msewko, ciesze sie razem z Toba, ze wyjezdzasz na wyteskniony urlop! Maz juz pewnie dobrze sie czuje, corka nie ma wiekszych problemow, w dodatku mieszkasz z rodzicami, ktorzy wszystkiego dopilnuja tzn dobytku i opieki nad wnusia. Super, pamietaj zeby zrobic jak najwiecej foteczek, zaopatrz sie w baterie No i moze sprobujesz jakiejs ciekawej potrawy, na ktora przepis zamiescisz tutaj, po powrocie! Fajnie, ze sobie odpoczniesz, nalezy Ci sie, buziak
Ja jeszcze ten tydzień kucharzę a później zmykam na wytęskniony urlop. Już włączyłam odliczanie.Ale się cieszę.Nie macie pojęcia.Ubiegły rok w wakacjie spędziłam na rekonwalescencji po operacji,więc teraz jestem spragniona słodkiego nieróbstwa i wędrówek całymi dniami.
Po wczorajszej wyżerce na grillu dziś wogóle zapomniałam,co znaczy słowo kolacja.
Dwa dni imprez.Raz urodziny córki, raz grill dla znajomych mam dość pichcenia.Wolę zjeść suchą bułkę z kefirem w pracy.A jak smakuje,mmmm
Dzisiaj znalazlam w internecie przepis na lasagne i wiecie co, gdybym z niego skorzystala, tzn zrobila wg tamtego przepisu, to zmarnowalabym tylko skladniki.. Ale udalo mi sie stworzyc fajna lasagne, dobrze, ze z robieniem lasagne mam juz jakies doswiadczenie, a ta ktora zrobilam dzisiaj, jest lzejsza niz inne, ze wzgledu na brak miesa... musze dodac przepis Ale na razie nie mam czasu, idziemy z corcia uzyc podloge, potem jeszcze mamy kilka rzeczy do zrobienia
A ja dziś zapomniałam o kolacji a teraz czuję niepokojące mrowoenie w żołądku.Ale już chyba nie będę na noc podjadać.Tylko Reddsa jabłkowego wypiję i zasnę jak niemowlę.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
Sarenka
Odp: co na kolację ?
msewka
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Pyza
Odp: Odp: co na kolację ?
Sarenka
msewka
Dwa dni imprez.Raz urodziny córki, raz grill dla znajomych mam dość pichcenia.Wolę zjeść suchą bułkę z kefirem w pracy.A jak smakuje,mmmm
kazia
Sarenka
Sarenka
ulcia21
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Pewnie nie miałby nic przeciwko temu