Wolnymi krokami zbliżają się święta, a co za tym idzie pieczenie wielkanocnych bab . Nie wiem jak Wy, ale moje stare blaszane foremki zużyły się już na tyle, że nierozważnie byłoby ryzykować jakością wielkanocnych wypieków. Zastanawiam się więc czy nie warto zainwestować w coś praktycznego i długotrwałego np. silikonową formę do babekMarienburg lub coś nieco tańszego ale równie użytecznego jak ta. Co o tym myślicie?
No takie foremki do kuchni z całą pewnością się przydają.zapraszam Was też na moją stronę fajnachata.pl gdzie znajdziecie mnóstwo takich dodatków oraz gadżetów do kuchni.
a to moje nowe foremki....i radełko do małych kółek...i foremki do piernikowych bombek....i foremki(babeczki) do kokosek wydmuszek...jest też foremka na ule i dziurkacz do robienia otworów
Lody zrobione,musze napisac,ze foremki sprawdzily sie na piatke.Dodatkowym plusem jest ta rurka z boku,jesli lod zaczyna sie topic to splywa do miseczki na dole a boczna rurka mozna je sobie potem wypic
Lody zrobione,musze napisac,ze foremki sprawdzily sie na piatke.Dodatkowym plusem jest ta rurka z boku,jesli lod zaczyna sie topic to splywa do miseczki na dole a boczna rurka mozna je sobie potem wypic
Gadźety w kuchni
Obserwuj wątekOdp: Gadźety w kuchni
Boloo
Odp: Odp: Gadźety w kuchni
bajtek
ha..ha...nożyce superanckie, chciałabym takie mieć :O)
Wielkanoc praktycznie i pysznie :)
ekspert_nokaut.pl
Odp: Gadźety w kuchni
fajnachata-pl
pszczolkaanulka
edi999a
misia14
Odp: Odp: Gadźety w kuchni
evita0007
Ja poprosze o lodzika fajne ustrojstwo
Netka