Faktycznie akurat te garnki są bardzo dobrej jakości i niczego nie można im zarzucić. Co prawda trochę kosztują,ale w zamian za to mamy solidność na lata,wiec warto także w kwestii gotowania na parze.
Jest już jeden wątek odnośnie gotowania na parze,można poczytać,ale tutaj także napiszę,ze takie potrawy są bardzo zdrowe i smaczne. Polecam każdemu pod warunkiem,ze ma parowar
No właśnie też mnie zaintrygowały...
A ja jednopiętrowy garnek do gotowania na parze zamieniłam na parowar Tefal Vitacousine Compact - rewelacja
Zwłaszcza te kubeczki do gotowania kasz, ryżu czy deserów.
A ja kupiłam sobie mały garnek jedno piętrowy, i naprawde potrawy dużo lepiej smakuja. Ostatnio kupiłam nawet specjalne warzywa do gotowania na parze, wczoraj je wypróbowałam i sa rewelacyjne.
Ja sobie ostatnio sprawiłam zestaw do gotowania pietrowego, tak z okazji wiekszych uroczystości - jeszcze nie próbowałam, na razie gotuje albo na jednym poziomie, albo tak jak do tej pory - w papierze Saga, to najcześciej jak robie jakąś mniejszą ilość i nie chce mi sie tego cieżkiego gara wyjmować i myć potem - normalnie w rondelku sie da.
a ja gotuje na parze w papierze Saga W sumie to wszystko w nim robię, gotuję, piekę, smażę, zapiekam, dekoruje, pakuje kanapki do szkoły czy pracy ) Spora pomoc bo nie muszę pamiętać żeby kupować kilka rodzajów papieru czy folii a jeden do wszystkiego.
Gotowanie na parze
Obserwuj wątekOdp: Gotowanie na parze
WinaImport_pl
Odp: Odp: Gotowanie na parze
smaczek.eda
Odp: Gotowanie na parze
Gastrosklep.pl
pepsicOLA
A ja jednopiętrowy garnek do gotowania na parze zamieniłam na parowar Tefal Vitacousine Compact - rewelacja
Zwłaszcza te kubeczki do gotowania kasz, ryżu czy deserów.
rozmarzona.marzena
małgosia7902
lisifor
Wera
fajnachata-pl
Produktu mięsne oraz ryby odmrażaj odpowiednio wcześniej, przemyj je po czym dokładnie osusz przed włożeniem do gotowania.
Lidia_s