aby dodać zdjęcia najpierw trzeba to danie ugotować, nie można dodawać jako zdjęcie co się chce, a wiele osób idzie na łatwiznę przepisując przepisy z zeszytów na portal. Z maleńką szkodą dla siebie bo sadzę, że ludzie głównie klikają i korzystają z przepisów ze zdjęciami, i nawet nie patrzą na te bez zdjęć - a przynajmniej ja tak robię. Ale jak widać nagrody napędzają koniunkturę.
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
No z tym się zgadzam .Kurcze ja mam np.smaka na ten bon na 4.500 tysiąca złotych ale 9000tys punktów w życiu nie uzbieram choćby i w 6 miesięcy. No żeby chociaż te 15 tys punktów sobie darowali tak w ramach podatku hehe. I tak mam problem bowiem ikea najbliższa u mnie jest w Krakowie 90 km.Wiadomo że z bonem za 100 zł jechać to jest śmieszne.Wytrzymam do grudnia i ile będę miała punktów tyle zamówię bonów ( o ile jeszcze będą) a potem fruu na zakupy hehehe.Tymczasem zabieram się do pracy a Wam życzę miłego dnia i dostania takiego hopla jak ja mam na punkcie przepisów.Ps.Wasze zdrowie za te 100zł
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Witajcie.Wczoraj ponoć były wysyłane nagrody a dzisiaj jestem już bogatsza o kartę do ikea na 100zł mam małe pytania:
1.Co to jest to szare na karcie- mam to zdrapać?
2.Co znaczy że mogę doładować kartę ikea o dowolną kwotę?
3.Czy jeżeli będę chciała zamówić drugą kartę na 100zł to np.przy zakupie chmm.mikrofali za 200zł mogę zapłacić tymi dwiema kartami?
Sorrka dziewczyny i chłopacy ale się nie znam na tym hehe a jako że do ikea mam aż 90 km takowe wolę wiedzieć niż zrobić przypał.
Hej już odpowiadam:
1.Niczego z kart IKEA nie zdrapujemy.
2.Doładować kartę można wyłącznie w sklepach IKEA – według regulaminu IKEA.
3.Płacić kartą IKEA można również wyłącznie w sklepach IKEA – to nie jest środek płatniczy na „Gotujmy z nagrodami”.
Witajcie.Wczoraj ponoć były wysyłane nagrody a dzisiaj jestem już bogatsza o kartę do ikea na 100zł mam małe pytania:
3.Czy jeżeli będę chciała zamówić drugą kartę na 100zł to np.przy zakupie chmm.mikrofali za 200zł mogę zapłacić tymi dwiema kartami?
Sorrka dziewczyny i chłopacy ale się nie znam na tym hehe a jako że do ikea mam aż 90 km takowe wolę wiedzieć niż zrobić przypał.
Kochani, ostatnio mam sporo zgłoszeń dotyczących "zjadania" niektórych podpisów pod zdjęciami. Wygląda na to, że dla systemu jakieś ciągi znaków są niezjadliwe. Żeby odnaleźć co powoduje taką reakcję i żeby to poprawić musicie nam przesyłać treść podpisu pod zdjęciem który nie jest akceptowany przez system. Inaczej nie dojdziemy co trzeba poprawić. Już jeden przypadek namierzyliśmy - mianowicie cudzysłów. System nie akcetptował cudzysłowów - ale zaraz to naprawimy.
Podawajcie mi konkretne podpisy, które potem znikają.
Druga rzecz: jeśli coś takiego już się zdarzyło i uda się podpis umieścić za pomocą edycji przepisu - ja mogę wam ręcznie dodać brakujące punkty - tylko musicie mi przysłać link do poprawionego przepisu, żebym ja mogła wpisać za jakie zdarzenie te punkty wam naliczam.
Uff mam nadzieję że to co napisałam jest zrozumiałe ?
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
mycha
pozdrawiam i dziękuję za wspaniałą nagrodę
agabi22
Mysiunia
szkoda tylko że takie drogie punktowo... foremki droższe niż karta do Ikei, wolę zamówić kartę i kupić sobie za tę kwotę kilka takich rzeczy
cherry
Hej już odpowiadam:
1.Niczego z kart IKEA nie zdrapujemy.
2.Doładować kartę można wyłącznie w sklepach IKEA – według regulaminu IKEA.
3.Płacić kartą IKEA można również wyłącznie w sklepach IKEA – to nie jest środek płatniczy na „Gotujmy z nagrodami”.
Podawajcie mi konkretne podpisy, które potem znikają.
Druga rzecz: jeśli coś takiego już się zdarzyło i uda się podpis umieścić za pomocą edycji przepisu - ja mogę wam ręcznie dodać brakujące punkty - tylko musicie mi przysłać link do poprawionego przepisu, żebym ja mogła wpisać za jakie zdarzenie te punkty wam naliczam.
Uff mam nadzieję że to co napisałam jest zrozumiałe ?