Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

lalunia
  • lalunia

• Przepisy: 1993
  • Artykuły: 1
mam wyróżniony przepis newsletterze a jak go mogę zobaczyć i 30 punktów za super przepis gdzie to sie patrzy jaki to był super przepis

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

gosia47-47
  • gosia47-47

• Przepisy: 849
  • Artykuły: 221
Tit napisał(a):

Trudno mi odpowiedzieć. Wszystko zależy, czym te placki się różnią. Jeżeli masy są nieskomplikowane, to opisz wszystkie warianty w 1 przepisie. Jeśli masy są pracochłonne i wymagają dużo składników - to zrób 1 przepis na biszkopt i w opisach placków daj odniesienie do tego przepisu.

to znaczy dać link jak zrobić biszkopta. Bo np. robię placek: biszkopt z ananasem, biszkopt z czymś innym, inną masą i w ogóle. Mam dużo takich placków gdzie robię coś z biszkopta i nie wiem czy to samo przepisywać ciągle zmieniając coś czy mogę kopiować. Wolałabym kopiować ten sam wpis nim przepisywać go inaczej skoro i tak robię go zawsze tak samo,

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Trudno mi odpowiedzieć. Wszystko zależy, czym te placki się różnią. Jeżeli masy są nieskomplikowane, to opisz wszystkie warianty w 1 przepisie. Jeśli masy są pracochłonne i wymagają dużo składników - to zrób 1 przepis na biszkopt i w opisach placków daj odniesienie do tego przepisu.

gosia47-47
  • gosia47-47

• Przepisy: 849
  • Artykuły: 221
chciałam zapytać czy jeżeli będę pisała przepisy np. na 5 placków gdzie będzie wymagany do upieczenia biszkopt to czy mogę ten opis jak go przyrządzić kopiować cały czas czy muszę na nowy przepisywać za każdym razem zmieniając coś?

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
zewa napisał(a):

Mam pytanie odnośnie wyróżnienia w newsletterze za które według nowej punktacji przyznawane jest 40 wirtuali. Dziś jest w newsletterze mój przepis a punktów za to brak. Jak to więc jest z tą punktacją ?

Punkiciki już są, wszystko jest ok. Dzięki.

p.jola1
  • p.jola1

• Przepisy: 919
  • Artykuły: 9
pacpaw napisał(a):

zewa napisał(a):

Mam pytanie odnośnie wyróżnienia w newsletterze za które według nowej punktacji przyznawane jest 40 wirtuali. Dziś jest w newsletterze mój przepis a punktów za to brak. Jak to więc jest z tą punktacją ?

A gdzie jest newsletter do wglądu?

Właśnie dostałam punkty za wyróżnienie w newsletterze, gdzie można go zobaczyć, czy tylko dostając na e-mail?

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
  • Artykuły: 0
pacpaw napisał(a):

zewa napisał(a):

Właśnie dostałem. Pytania nie było :o)

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
  • Artykuły: 0
zewa napisał(a):

angelusia
  • angelusia

• Przepisy: 85
  • Artykuły: 15
Nagrody zamawiałam tego samego dnia

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty