Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

gosia47-47
  • gosia47-47

• Przepisy: 849
  • Artykuły: 221
witam
chciałam zapytać kiedy planujecie pierwszą wysyłkę nagród?
pozdrawiam
Gosia

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
a nie żałuj, ja też kiedyś miałam takie wrażenie. Np jednego dnia dodałam super potrawę z pięknym zdjęciem a w daniach dnia była kanapka dodana przez znaną na portalu osobę...Oczywiście podaję dla przykładu./

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
Dziekuje Chery,ale z nerwow()mi sie pomylilo,mialam na mysli Dania DniaAle nie ,zignorujcie to bo teraz zaluje ze to napisalam...

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Netko,

w polecanych znajdują się ostatnio dodane przepisy ze zdjęciami - jeśli jedna osoba z rzędu wrzuca kilkanaście to wówczas właśnie one wiszą na stronie głównej (oczywiście jeśli są faktycznie fajne). Na pewno gdy moderator usiądzie znów do pracy zasili tę kolumnę nową partią świeżych polecanych przepisów.

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
cherry napisał(a):

Jak zgarnąć nawet 100 wirtuali za 1 przepis

Moi Drodzy,
nikogo nie faworyzując chciałabym Wam pokazać, że opłaca się wstawić dopracowany przepis, z dobrze opisanymi zdjęciami. Wiem, że chodzą szepty, jakoby nie chodziło nam o jakość i chciałabym, żebyście zwrócili jednak uwagę na to, że doceniamy Waszą pracę.

Mam na myśli przepis Sarenki: Karkówka na pieczarkowo:
https://gotujmy.pl/gotujmy-z-nagrodami/nagrody/karkowka-na-pieczarkowo,przepisy,96958.html

Ponieważ jest to przepis z 3 - 5 zdjęciami otrzymał 30 wirtuali.
Został wytypowany jako dzisiejsze Danie Dnia, przez co dodatkowo przyznaliśmy mu 40 wirtuali, a ponieważ uzyskał przy okazji status "superprzepisu" - kolejne 30 wirtuali.

Jak wiecie co tydzień wychodzi newsletter Gotujmy - to kolejna szansa na 40 wirtuali extra. Chciałam Wam więc pokazać, że potrafimy i chcemy punktować fajne, dopracowane przepisy, i chyba jak wszyscy na gotujmy chcielibyśmy, aby dodawane przepisy były wartościowe dla innych.

Ja chcialam sie zapytac(i nie chce tutaj nikogo ani urazac,ani denerwowac,ani krytykowac) czy to jest w porzadku wobec innych uzytkownikow aby teraz,kiedy polecane przez Was przepisy sa tak wysoko punktowane,przepisy jednej i tej samej osoby byly prawie codziennie przez Was polecane?Zaznaczam,ze nie przemawia tutaj teraz moja zazdrosc,ani zlosc.Jestem tu z Wami od jakiegos czasu i chyba zauwazyliscie,ze staram sie zawsze cos podpowiedziec,z checia udzielam sie w roznych tematach i rowniez zalezy mi zeby bylo tutaj przyjemnie i milo.Dlatego to pisze,bo wydaje mi sie,ze to toche przesada zeby tak wyrozniac te sama osobe w tak krotkim czasie i w czasie kiedy mowa o dodatkowych punktach za przepis polecany.Ja uwazam,ze to nie jest w porzadku,choc tez lubie przepisy Iwa643 Jednak teraz jest tu taki ogrom roznych rozniastych przepisow,ze nie wierze,ze nic ciekawego by sie nie znalazlo a milo by bylo gdyby wiekszosc z nas zobaczyla od czasu do czasu swoj przepis w polecanych.Czy ktos ma jeszcze podobne odczucia czy tylko ja taka wymagajaca jestem ?

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

zbynio12342
zbynio12342 napisał(a):

ewito 0007witam cie moje dwa przepisy nie morzesz porownac do tamtego przepisu jestem tu od niedawna i nie wiedzalem ze istnieja takie zasady jezeli chodzi o dodawanie zdjec mam juz pierwszy przepis ze zdjeciem wkrotce bedzie; ja dopiero jestem niecaly miesiac jestem narazie na dotarciu pozdrawiam zbynio 1234

Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

zbynio12342
ewito 0007witam cie moje dwa przepisy nie morzesz porownac do tamtego przepisu jestem tu od niedawna i nie wiedzalem ze istnieja takie zasady jezeli chodzi o dodawanie zdjec mam juz pierwszy przepis ze zdjeciem wkrotce bedzie; ja dopiero jestem niecaly miesiac jestem narazie na dotarciu pozdrawiam zbynio 1234

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
zbynio12342 napisał(a):

cherry ja uwazam ze takie przepisy nie powinny byc brane pod uwage a juz nie mowie o dawaniu jakichkolwiek punktow popieram cie pozdrawiam zbynio1234

Zbynio ,mówisz tak .Ale jak pisałam Ci pod przepisami też powinieneś dopracować swoje Ty patrz na siebie a dopiero innych oceniaj hihi

ale wymysliłam nie

zbynio12342
cherry ja uwazam ze takie przepisy nie powinny byc brane pod uwage a juz nie mowie o dawaniu jakichkolwiek punktow popieram cie pozdrawiam zbynio1234

bernika
  • bernika

• Przepisy: 817
Czyżbym wykrakała? szkoda tylko ze nie czuje satysfakcji... a wartościowe osoby nadal odchodzą...

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty