Witaj Szczurku- widzę, że spodobała Ci się taradosna atmosfera na stronie - nam też . Miło , że zagladasz - lubimy jak nam oglądalność strony wzrasta . Miłego wieczoru - wypoczywaj i nie zapomnij , że dziś spimy dłużej
Pa pa - do następnego razu bo chyba nie przestaniesz tu zaglądać
jak ja napisalam,ze na komentarz,ktore sie nie podobaja,nie zwraca sie uwagi i nie odpowiadajac nie dolewa sie oliwy do ognia to sie pieniliscie do dzisiaj dobra zabawa z wami
Trzosik ma rację.Najgorsze co je może spotkać to nasze milczenie. Dziewczyny, proszę nie odpowiadajcie im już! Weźmy je na ignora. Niech sobie piszą same do siebie.Ciekawe jak długo to wytrzymają.
Tak chyba to bedzie dobre wyjscie z glupota sie nie walczy ja sie omija i to szerokim lukiem.
Trzosik ma rację.Najgorsze co je może spotkać to nasze milczenie. Dziewczyny, proszę nie odpowiadajcie im już! Weźmy je na ignora. Niech sobie piszą same do siebie.Ciekawe jak długo to wytrzymają.
Greckie przysmaki
Obserwuj wątekOdp: Greckie przysmaki
luna19
Odp: Odp: Greckie przysmaki
Babciagramolka
Witaj Szczurku- widzę, że spodobała Ci się taradosna atmosfera na stronie - nam też . Miło , że zagladasz - lubimy jak nam oglądalność strony wzrasta . Miłego wieczoru - wypoczywaj i nie zapomnij , że dziś spimy dłużej
Pa pa - do następnego razu bo chyba nie przestaniesz tu zaglądać
Odp: Greckie przysmaki
Henia
Porządkujemy wnętrze!
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Greckie przysmaki
mania
Tak chyba to bedzie dobre wyjscie z glupota sie nie walczy ja sie omija i to szerokim lukiem.
Odp: Odp: Odp: Greckie przysmaki
mania
Ojjjjj czyzbys spac nie mogla ze zlosci ? na mloda nie wygladasz hahahahaah
Henia
Sandra S
William Shakespeare
Łatwiej wyrwać psu wściekłemu kość niż poskromić starej baby złość.