Ktos wyraznie robi tu specjalnie zamieszanie chcac swoim zachowaniem sklocic uzytkownikow tej strony ,,,mam tylko nadzieje ze beda szybko i skutecznie podjete odpowiednie kroki aby do tego nie doszlo.
Nie sadze zeby nawet usuniecie TYCH GRECZYNEK i innych macicieli cos dalo wystarczy ze zaloguja sie pod innym nickiem i od nowa hulaj dusza piekla nie ma
No, niestety, dopóki bany nie będą zakładane na komputer lub modem, będziemy mieli taką sytuację jak obecnie.
Ktos wyraznie robi tu specjalnie zamieszanie chcac swoim zachowaniem sklocic uzytkownikow tej strony ,,,mam tylko nadzieje ze beda szybko i skutecznie podjete odpowiednie kroki aby do tego nie doszlo.
Nie sadze zeby nawet usuniecie TYCH GRECZYNEK i innych macicieli cos dalo wystarczy ze zaloguja sie pod innym nickiem i od nowa hulaj dusza piekla nie ma
nie było mnie trzy dni na forum a tu taki ogień Szczurze, Barbara Malafouris może Analos Kopulos czy jak Ci tam, pamiętaj że czasy kiedy byłaś w necie anonimowa dawno temu minęły i sprawdzenie Twojego IP jest dla mnie kwestią kilku minut. Nie proś się o to żebym wkroczył z butami i zrobił z Tobą porządek. Zawijaj się stąd bo w przeciwnym razie nie będzie to jedyna strona na której upublicznie Twoje dane wraz z Twoim nieparalamentarnym słownictwem. I nie rób z siebie takiej greczynki grecką pisownią bo za pomocą google translete każdy może Cię tu zrugać po persku, jidysz, hebrajsku czy suahili co wcale nie będzie znaczylo że mamy tu międzynarodowe towarzystwo. καταλάβατε;
bardzo mi przykro!pierwszy dzien kiedy weszlam na ten polski portal i bardzo chetnie chcialam tez zaproponowac jakies przepisy.niestety slowa mojego meza sie potwierdzaja!polki to przekupy,ktore nie maja taktu.nie mozecie sobie nawet stanac przy greckich kucharach!αντε γεια!
Ciekawe gdzie sie tak po polsku pisac nauczylas GRECZYNKO OD SIEDMIU BOLESCI HAHAHAH
Cale szczescie ze twoj maz wziol sobie za zone taka taktowna i dobrze znajaca sie na kuchni greczynke no i inteligentna INACZEJ HEHEHE, ZADNA POLKA GO NIE CHCIALA TO DORWAL BYLE CO
Greckie przysmaki
Obserwuj wątekOdp: Greckie przysmaki
Trzosik
Odp: Odp: Odp: Greckie przysmaki
Henia
No, niestety, dopóki bany nie będą zakładane na komputer lub modem, będziemy mieli taką sytuację jak obecnie.
Odp: Odp: Greckie przysmaki
cytat: szczyt glupoty zdobywa sie bez wysilku (K. Chyla)
Odp: Greckie przysmaki
mania
Brawo pablito !
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Greckie przysmaki
mania
Ciekawe gdzie sie tak po polsku pisac nauczylas GRECZYNKO OD SIEDMIU BOLESCI HAHAHAH
Cale szczescie ze twoj maz wziol sobie za zone taka taktowna i dobrze znajaca sie na kuchni greczynke no i inteligentna INACZEJ HEHEHE, ZADNA POLKA GO NIE CHCIALA TO DORWAL BYLE CO
luna