właśnie o to chodzi, że nie wiem czego dokładnie szukam nie znam się na tym.. ale chciałabym coś w granicach 2000 zł.. myślicie, że w takim przedziale można już mieć coś naprawdę dobrego?
cóż nie mam pojęcia jakie są dostępne widzę że są polecane różne marki, ja mam Beco szybki program zmywania cicha i nie narzekam, wszystko zależy ile chcesz wydać bo powiem że znakomita marką AGD jest SMEG ale ceny są szokujące to zależy co szukasz i ile chcesz wydać
witam, ja też mam bosch. Ma 4 programy i sama rozpoznaje, kiedy jest połowa ładunku. Jest cicha i jestem z niej baaardzo zadowolona. Jak ja żyłam, kiedy jej nie było:-)
ja żyję a zmywarki nie posiadam i długo nie będę mieć...nie czuję potrzeby
Czy wszystkie wymienione tutaj programy są niezbędne? planuję kupić zmywarkę i właśnie nie wiem czy powinnam zwracać uwagę na takie czy jak będzie trochę "skromniejsza" to też będzie dobra..?
A ja używam takiej zmywaczki http://www.profi-kuchnia.pl/bosch-sgi-56e55eu-p8560.html, bardzo dobra i pojemna. Radzi sobie nawet z zaschniętymi naczyniami. Kupiłam ją w profi-kuchnia.pl,cena też jest bardzo dobra i adekwatna do jakości
No cóż ze zmywarkami to rzecz prosta, trzeba patrzeć czy ma : szybki program,program 3w1,program do szkła,program do silnych brudów, funkcję1/2 wsadu.I najważniejsze jaki pobór prądu i wody. Moja matka ma Boscha (należ zwrócić uwagę aby był czerwony znaczek, bo z niebieskim to buble), jest ok, zmywarka jest cicha. Ja korzystam z Amica i też nie narzekam, bo dobrze myje jest ekonomiczna i ma sensowne kosze - jest baardzo pakowna.
Ja mam mastercook elektronic jest superowa,myje cicho i zużywa 10l wody na cykl mycia,jestem zadowolony choć mam ją wąską ze względu na miejsce.Polecam
Whirpool robi dobre zmywarki, jest oszczędny, lecz mnie martwi czas pracy tych zmywarek. Najbardziej odpowiadają mi nowe zmywarki Bosha, które chociaż są dość drogie, to w pełni wywiązują się ze swoich obowiązków. Najwiekszym atutem jest brak hałasu, oraz czas pracy. Zmywarka w kilkanaście minut wykonuje całą swoją pracę
Kupiłam ją tutaj -> http://www.nokaut.pl/zmywarki-do-zabudowy/
zmieniono 1 raz (ostatnio 04 paź 2012 12:30 przez Gambino)
Witam,
Co do zmywarki, to od 2 miesięcy jestem w posiadaniu używanej zmywarki PRIVILEG, jest głównie importowana do Niemiec, ale u nas możesz ją już też znaleźć.
Jestem bardzo zadowolona.
Miałam do wyboru również indesit i osoba pracująca na co dzień przy ich produkcji nie poleca ich bo słabo domywają.
Moja mama ma siemensa i jest zadowolona no prawie, jeśli chodzi o mycie to w zasadzie ok, ale do zmywarki 45 cm nie włożysz dużych ( wysokich ) garnków czy innych naczyń.
Mój jest 60 cm szeroki i 80 cm wysoki.
Tak jak dla 4 osobowej rodziny z 2 małych dzieci jest super
Jeśli masz miejsce zastanów się też nad szerokością, chyba, że masz ograniczone pole manewru.
zajmuję sie agd od kilku lat i osobiście polecam electrluxa ma program szybki 30min w tem 60 stopni i pobiera 9 litrów wody do tego zmywa bardzo dokładnie. program ten opisałem w krótkim wpisie http://www.agdforumopinie.pl/zmywarka-electrolux-esl-65070r/
Jaką zmywarkę polecacie?
Obserwuj wątekOdp: Jaką zmywarkę polecacie?
janinka
Odp: Jaką zmywarkę polecacie?
ginowski75
Odp: Odp: Jaką zmywarkę polecacie?
2milutka
ja żyję a zmywarki nie posiadam i długo nie będę mieć...nie czuję potrzeby
janinka
Joasiagotuje
Odp: Odp: Jaką zmywarkę polecacie?
Madzik209
oszude
Gambino
Kupiłam ją tutaj -> http://www.nokaut.pl/zmywarki-do-zabudowy/
kasperki2
Co do zmywarki, to od 2 miesięcy jestem w posiadaniu używanej zmywarki PRIVILEG, jest głównie importowana do Niemiec, ale u nas możesz ją już też znaleźć.
Jestem bardzo zadowolona.
Miałam do wyboru również indesit i osoba pracująca na co dzień przy ich produkcji nie poleca ich bo słabo domywają.
Moja mama ma siemensa i jest zadowolona no prawie, jeśli chodzi o mycie to w zasadzie ok, ale do zmywarki 45 cm nie włożysz dużych ( wysokich ) garnków czy innych naczyń.
Mój jest 60 cm szeroki i 80 cm wysoki.
Tak jak dla 4 osobowej rodziny z 2 małych dzieci jest super
Jeśli masz miejsce zastanów się też nad szerokością, chyba, że masz ograniczone pole manewru.
karyzeusz