Grać trzeba umieć - uczciwie wobec siebie i innych, dając z siebie wszystko
przegrać też trzeba umieć - z klasą i uśmiechem na twarzy
jak to z każdym konkursem bywa - nie każdy to potrafi. Jest nagroda są emocje. Patrze i widzę, że nie każdy jest fair. Ale to co sobie myślę pozostanie w mojej głowie.
Nie mnie to oceniać. Od tego jest jury.
idę znosić swoje jajka. Jak będziecie czekać do 18 z tym wynikiem to może się okazać, że otworzę hurtownie jaj
zmieniono 2 razy (ostatnio 15 kwi 2013 18:01 przez Kocham_cukerky)
Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
W przypadku tak wartościowej nagrody są emocje.
Nie zazdroszczę jury , bo ciężki orzech do zgryzienia będzie miało przy wyborze tylko jednej pracy. Wszystkie wypieki są piękne i widać, że w ich przygotowanie włożono też dużo serca, ale to tylko zabawa.
Sama nie potrafię piec takich cudeniek, więc zazdroszczę umiejętności cukierniczych.
Trzymam kciuki za wszystkich i czekam na relację zwycięzcy.
dokładnie....robienie tortów to przyjemność, a tym bardziej jak jeszcze ktoś się z nich cieszy i się komuś podobają
a z drugiej strony (nawiązując do postu pożeracza)..
pożeraczu - spotkanie z Buddym to o wiele więcej niż milion dolarów
Oczywiście jeśli ktoś wygra to ma tu (przymusowo!) napisać jak było i wstawić zdjęcie z Buddym!
Będę baaardzo wdzięczny, gdy chociaż w ten sposób "wygram" ;]
Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Kobitki przystopujcie - to tylko konkurs a tu się jakaś nerwowa atmosfera wytworzyła Też umieściłam tu swój tort - raczej marny w stosunku do innych - po prostu nie miałam czasu by zrobić lepszy i w sumie się nawet ciesze bo jakby nie patrzeć jestem amatorką ale piekę już od ponad 2 lat i nie wiem jak mam siebie postrzegać
W każdym bądź razie czekam na założenie wątku na którym będzie można prezentować swoje działa
Pozdrawiam i niech WYGRA NAJLEPSZY !
Strasznie niemiła atmosfera tutaj zapanowała... Jako użytkownik z trochę dłuższym stażem niż większość na tym forum, mogę Wam powiedzieć, że jestem pewna, iż jury- jak zawsze zresztą- oceni wszystkich jedną miarą i dokładnie zbada ewentualne naruszenia regulaminu. Wyluzujcie więc trochę i spokojnie oczekujcie na wyniki. Wszystkie wypieki są bardzo apetyczne i na pewno Wasi domownicy mieli niezłą frajdę móc ich spróbować czy choćby podziwiać. A to dla Wszystkich powinno być to największą nagrodą...
Pani Bernadetto, bardzo podoba mi się Pani wypowiedź. Konkretna i rzeczowa. Trafiłem tutaj szukając konkursów fotograficznych ale google mnie oszukały Ja nie umieć piec i dekorować. w tym temacie Kali jeść i Kali pić. A widzi Pani od razu mnie o coś posądzają czy kobiety - damy w kuchni jako cukierniczki tak mają W ogóle ta jedna Pani czepiła się tej drugiej Pani Ewy i można się uśmiać, przecież jak przejrzałem posty to inne torty są znakomite i pomysłowe o co tutaj chodzi
Coraz bardziej mnie bawi ta sytuacja ciekawe co się jeszcze wydarzy. Chyba zaproszę znajomych do dyskusji
zmieniono 1 raz (ostatnio 15 kwi 2013 16:16 przez pożeracz słodkości)
Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Obserwuj wątekOdp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią
Kocham_cukerky
przegrać też trzeba umieć - z klasą i uśmiechem na twarzy
jak to z każdym konkursem bywa - nie każdy to potrafi. Jest nagroda są emocje. Patrze i widzę, że nie każdy jest fair. Ale to co sobie myślę pozostanie w mojej głowie.
Nie mnie to oceniać. Od tego jest jury.
idę znosić swoje jajka. Jak będziecie czekać do 18 z tym wynikiem to może się okazać, że otworzę hurtownie jaj
superbaba4
Nie zazdroszczę jury , bo ciężki orzech do zgryzienia będzie miało przy wyborze tylko jednej pracy. Wszystkie wypieki są piękne i widać, że w ich przygotowanie włożono też dużo serca, ale to tylko zabawa.
Sama nie potrafię piec takich cudeniek, więc zazdroszczę umiejętności cukierniczych.
Trzymam kciuki za wszystkich i czekam na relację zwycięzcy.
carrotka85
a z drugiej strony (nawiązując do postu pożeracza)..
pożeraczu - spotkanie z Buddym to o wiele więcej niż milion dolarów
kicaj14
Będę baaardzo wdzięczny, gdy chociaż w ten sposób "wygram" ;]
Kocham_cukerky
wiem, wiem ;-) ale te emocje
kicaj14
slodkakraina84
W każdym bądź razie czekam na założenie wątku na którym będzie można prezentować swoje działa
Pozdrawiam i niech WYGRA NAJLEPSZY !
pożeracz słodkości
kołczu
Bernadetta - dzięki za głos rozsądku
pożeracz słodkości
Pani Bernadetto, bardzo podoba mi się Pani wypowiedź. Konkretna i rzeczowa. Trafiłem tutaj szukając konkursów fotograficznych ale google mnie oszukały Ja nie umieć piec i dekorować. w tym temacie Kali jeść i Kali pić. A widzi Pani od razu mnie o coś posądzają czy kobiety - damy w kuchni jako cukierniczki tak mają W ogóle ta jedna Pani czepiła się tej drugiej Pani Ewy i można się uśmiać, przecież jak przejrzałem posty to inne torty są znakomite i pomysłowe o co tutaj chodzi
Coraz bardziej mnie bawi ta sytuacja ciekawe co się jeszcze wydarzy. Chyba zaproszę znajomych do dyskusji