Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Obserwuj wątek

Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

emgd
  • emgd

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Ciasto marchewkowe z orzechami, przekładane lekkim kremem z serka philadelphia. Dzisiaj pieczone, wszyscy się zajadają. Dziękujmy Wielkiej Brytanii za ten wynalazek!
obrazek obrazek obrazek

panna_m
  • panna_m

Okej! Czas na mnie.
Na wstępie proszę - nie bijcie za moją "przypadkową" pomyłkę w kolorystyce, ale biały dół tak przebijał, że musiałam to odkręcić . A czerwono-biała, lepsza niż różowo-czerwona flaga
Dalej!
Inspirowałam się klasycznym apple pie. Wnętrze to jabłuszka uduszone z odrobiną niebieskiego barwnika. Góra - jak w klasycznym pie (musi być przecież przykrycie)- miała się układać niczym flaga Wielkiej Brytanii.
Jak widać potrzebuję lekkiego szlifu od mistrza, więc mam nadzieję, że Buddy da mi jakieś cenne wskazówki na miejscu
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kobietka86

Jest napisene, ze do 14 - wedlug mnie do niedzieli do 23,59[/quote]

Też tak myślę. Mam nadzieje że zdążę ze swoim małym dziełem .

Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kocham_cukerky
carrotka85 napisał(a):

Witam czy konkurs jest do 14 włącznie? Juz takie pytanie tu bylo ale nikt nie odpowiedzial

Jest napisene, ze do 14 - wedlug mnie do niedzieli do 23,59

carrotka85
Witam czy konkurs jest do 14 włącznie? Juz takie pytanie tu bylo ale nikt nie odpowiedzial

Kobietka86
Ja tylko napisałam to co myślę . Moim zdaniem jest to nie fair wobec innych .
Nie chciałam stwarzać nieprzyjemnej atmosfery, przykro mi że tak to zostało odebrane.

zmieniono 1 raz (ostatnio 13 kwi 2013 18:02 przez Kobietka86)

Revinia
  • Revinia

Widzę , że Kobitka86 zaczyna stwarzać nieprzyjemną atmosferę. Rozumiem , że spowodowane jest to emocjami towarzyszącymi zbliżaniu się końca konkursu. Moim zdaniem filmik nie łamie regulaminu. Jury będzie wybierało zdjęcia ładnego wypieku a nie ładnego zdjęcia. Forma jest moim zdaniem tylko sposobem pokazania stworzonego dzieła które jednak chyba jest najważniejsze. Zdjęć można dodawać ile się chce, można spamować nimi całe forum, to czemu nie zawrzeć tego w filmie który składa się ze zdjęć? Jest wiele wspaniałych wypieków, każdy się stara jak najbardziej może, śledziłam wątek i wiem , że rodzi się wiele innych kontrowersji, więc czemu by i ktoś nie zaatakował kogoś kto się stara. Moim zdaniem spróbujmy jednak miło doprowadzić do końca konkurs. Czekam na resztę prac które się pewnie ukażą niebawem.

Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Zwracam sie z prośba do moderatora/organizatora o ustosunkowanie się do wypowiedzi KOBIETKA86. Przedstawiłam zdjęcia w formie slajdów - czy to jest zabronione. Chciałabym na tym etapie konkursu być dobrze zorientowana.
DZIEKUJĘ!

Kobietka86
Wyrazie napisane : ''zamieszczeniu zdjęcia "
Inne osoby także namęczyły się i włożyły wiele serca w przygotowanie wypieków, ale powstawiały 1-2 zdjęcia .

zmieniono 1 raz (ostatnio 13 kwi 2013 21:05 przez Kobietka86)

Ale to są zdjęcia. Regulamin nie podawał w jakiej formie zdjęcia mają być pokazane.

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią