Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kocham_cukerky

Dokładnie. każdy wstawia zdjęcia z nadzieją na wygraną. Przecież to normalne. I normalne jest, że rywalizujemy miedzy sobą. Ważne tylko, aby ta rywalizacja była zdrowa. Bo zawiść i plucie jadem nie jest dobre i nie ma nic wspólnego ze zdrową rywalizacją.

Kicaj jesteś konkursowym rodzynkiem ;-)

kicaj14 napisał(a):

panna_m napisał(a):

kicaj14 napisał(a):

Ja dodam swoje "dzieło" jutro. Pracuje nad nim od 4 dni i mam wylane, czy będzie tak idealne, aby wygrało.

Konkursy są po to aby w nich wygrywać Tzn. wg mnie
A co do satysfakcji to ją mam, bo włożyłam w moje dzieło dużo pracy i chcialabym aby wygrało!

Jasne, ze po to są
Każdy by chciał wygrać, bo chyba po to dodaje się tu zdjęcia swoich dzieł :]
Czekam na Twoje zdjęcie, Panno M :-)

Odp: Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

panna_m
  • panna_m

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Jasne, ze po to są
Czekam na Twoje zdjęcie, Panno M :-)[/quote]

będzie wkrótce

Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

panna_m
  • panna_m

jasne że na plus

Odp: Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

kicaj14
  • kicaj14

• Przepisy: 7
  • Artykuły: 3
panna_m napisał(a):

kicaj14 napisał(a):

Ja dodam swoje "dzieło" jutro. Pracuje nad nim od 4 dni i mam wylane, czy będzie tak idealne, aby wygrało.

A co do satysfakcji to ją mam, bo włożyłam w moje dzieło dużo pracy i chcialabym aby wygrało!

Jasne, ze po to są
Czekam na Twoje zdjęcie, Panno M :-)

Odp: Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

kicaj14
  • kicaj14

Kocham_cukerky napisał(a):

Kicaj zdaje sie, ze jestes jedynym męczyzną w tym towarzystwie ;-p

Nie wiem czy to dobrze, czy źle : )

panna_m
  • panna_m

kicaj14 napisał(a):

Odp: Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią

Kocham_cukerky
Kicaj zdaje sie, ze jestes jedynym męczyzną w tym towarzystwie ;-p

kicaj14
  • kicaj14

Ja dodam swoje "dzieło" jutro. Pracuje nad nim od 4 dni i mam wylane, czy będzie tak idealne, aby wygrało. Ważne, że nasze wypieki dla nas samych są najpiękniejsze, i że dobrze się bawiliśmy podczas ich przygotowywania. W końcu słodkości robi się po to, aby poprawić sobie humor
W sumie ktoś mógłby zamówić tort w cukierni i zrobić mu zdjęcie. Tylko po co ktoś miałby to robić? A jeżeli Buddy każe nam upiec taki sam tort?
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim pomimo tego, że mam już swój "numer jeden" :]
PS Czy ja jestem jedynym osobnikiem płci brzydkiej, który bierze udział w tym konkursie? :-o

zmieniono 1 raz (ostatnio 12 kwi 2013 19:17 przez kicaj14)

panna_m
  • panna_m

tzn źle mnie chyba zrozumiałyście!

Typowanie, typowaniami-wolno przecież wszystko, żyjemy w wolnym kraju , ale (w moim odczuciu osobiście) dziwnie to się czyta.. zapomina się o pracach innych już dodanych, które może bez ekstrawaganckich dodatków są przeoczane i zapominane.

Tak jakby nie miały zupełnie szans.. Moja praca też będzie skromna, a ja mam przez to odczucie jakbym na starcie była przegrana
wiem ze decyzja w rekach jury (I tu brawa dla organizatora, ze nie zadne lajki) ale dziwnie sie czyta takie komentarze, a niestety odczucia mieszane zostają..

Nikogo nie chciałam, urażać i zabraniać czegokolwiek. Konkurs trwa, jury będzie obradować, ale ja napisałam tylko, co czuję

panna_m napisał(a):

Przejrzałam przed sekundką wszystkie zdjęcia i jestem pod wrażeniem!
apple pie, filiżanka, tort z koroną, a nawet klasyczne babeczki - zjadłabym wszystkie

Jednak czemu piszecie już o wygranych.. już typujecie liderów i zapominacie o innych pracach dodanych bądz o tych co jeszcze zostana dodane..

Dajcie decyzje podjac jury, bez wstepnych osadów .. bo teraz czytajac to .. to sie zastanawiam czy mam szanse, skoro juz "zwyciezca" jest pomiedzy dwoma-trzema pracami.

nie wiem czy dodawac teraz swoje.. czy to ma sens ;/

wiem ze od emocji sie nie obejdzie , a komentarze typu ze cos jest super - to normalne, bo sama jestem pod wrazeniem filizanki, ale po co rozwazac .. do tego publicznie.. jak wygram...

kazdy chce wygrac, ale w ten sposob jak czytam takie wypowiedzi to zastanawiam sie czy mam szanse z mistrzami ;/ no dobra, lepszymi ode mnie

Oj tam ja się tam nie przejmowałam miałam mega frajdę z lukrem plastycznym i innymi ozdobami na moich ciastach i choć wyglądają jak by zrobił je 5 latek to jestem z nich mega dumna bo napracowałam się nad nimi oba były robione specjalnie na konkurs 2 różnymi technikami uwielbiam robić i ozdabiać takie słodkości w moich wyobrażeniach wyglądały jak dzieła B. Valastro ale to nie znaczy że skoro tak nie wyglądają to mam się załamywać

Odpowiedz na/ edytuj Konkurs - Słodki wypiek inspirowany Wielką Brytanią