Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

Odp: !!)

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Gdzieżbym śmiał dotknąć takich "świętości"
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
Bahus napisał(a):

Persik napisał(a):

nie wiedziałam że moje popiersie taką burzę wywoła

Persik, po takiej reklamie Twoich atrybutów kobiecości, proponuję Ci zaistnieć w świecie modelek. A tak swoją drogą to chętnie bym ocenił te "atrybuty" ( w celach tylko poznawczych) (Oczywiście to tylko żart...podkreślając, że to żart uprzedzam pewną, ciętą ripostę )

ależ ja się nie gniewam a oceniaj sobie ile chcesz patrz nie dotykaj

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

Bahus
  • Bahus

Persik napisał(a):

Persik, po takiej reklamie Twoich atrybutów kobiecości, proponuję Ci zaistnieć w świecie modelek. A tak swoją drogą to chętnie bym ocenił te "atrybuty" ( w celach tylko poznawczych) (Oczywiście to tylko żart...podkreślając, że to żart uprzedzam pewną, ciętą ripostę )

zmieniono 1 raz (ostatnio 13 maj 2009 13:04 przez Bahus)

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

Persik
  • Persik

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

Persik
  • Persik

45Kazik napisał(a):

astra napisał(a):

maniek_4_26@o2.pl napisał(a):

Persik napisał(a):

maniek wiesz co mam wrażenie że zazdrościsz mi takich piersi a poza tym nie widać mi piersi tylko dekolt a co twoja żona nie ma takiego dekoltu że korzystasz ze stron z golizną? ja się nie obraziłam ale ty jesteś przewrażliwiony bez obrazy

Persiku , czemu zaraz zazdroszcze? moja zonka ma piekny jedrny biuscik,ale kazdy facet jest wzrokowcem i zerkam, zeby miec porownanie

Maniek napisać to mozna wszystko.... nawet to ,że ma sie żywego slonia w karafce... pokaz ten biust a sami ocenimy

Pewien facet, który biust nam tu chciał pokazać,
Pierwej udał się po poradę do lekarza,
A że drzwi pomylił, cóż tak się zdarza,
Porady nie uzyskał i niczym już nie może się wykazać.

no właśnie pokaż nam swój biust albo żony to ocenią go wszyscy

Bahus
  • Bahus

Być może pomyliłem daty..(nie notuję sobie ich i nie staram się ich zapamiętać). Powody Twojego zbanowania znam dokładnie (znałem dużo wcześniej nim Cię zbanowano) i nie mają one nic wspólnego z Twoją działalnością na "gotujmy". Twojego życia prywatnego nie znam (bo i skąd?), a zatem jak to łatwo wywnioskować, nie mam możliwości (ani ochoty) się do niego wtrącać. Nazywanie mnie kłamcą należy do Twojego stałego "repertuaru" a więc stwierdzenie to nie zrobiło na mnie żadnego wrażenia. Moje nocne pisanie jak zwykle odebrałeś opacznie i aby sobie nie popsuć dobrego nastroju pozostawię resztę Twojego "wywodu" bez komentarza.

zmieniono 1 raz (ostatnio 13 maj 2009 12:56 przez Bahus)

Cytuję:
"Zastanów się nad tym co robisz i zmień swoje postępowanie albo odejdź nim zostaniesz o to poproszony.
Z pozdrowieniami
Bahus"

na to nie odpowiem , chyba żeś juz moderatorem na tej stronie również, lub tylko sugerujesz Właścicielom co mają zrobić.
Staszku, nie ja zacząłem "awanturę" tutaj, przypomnij sobie.
Co do Lajana/Pojemsobie - ( i ilości wódki z Nim wypitej...to w towarzystwie jakie wówczas było to nie wiem czy szklanke bym zapełnił) -jednak to z Twojej strony gruby nietakt(!) wywlekać na forum moje życie prywatne, a poza tym by mnie osądzać to nieco za mało wiesz w tej sprawie, tak więc na ten temat zamilcz.
Takie postepowanie jak sam wiesz: wywlekanie na forum spraw prywatnych doprowadziło do zbanowania mnie na Wielkim Zarciu.
I na przyszłośc: nie kłam ze zaprosiłeś mnie na ta stronę po wywaleniu mnie, właśnie PRZYJŚCIE TUTAJ i wywleczenie tego faktu na forum WŻ było przyczyna zbanowania mnie !.
.Można to sprawdzić na podstawie dat postów, które tam są. Ale, kłamstwo jest Twoja domeną.
Jak mniemam znów będzie mi to poczytane za wywołanie awantury.
A to jako uzupełnienie:
http://www.gotowanie.wkl.pl/forum_watek.php?id=226995&post=227073
http://www.gotowanie.wkl.pl/forum_watek.php?id=229087&post=229087&offset=340
http://www.gotowanie.wkl.pl/forum_watek.php?id=231901&post=231901&offset=300http://www.gotowanie.wkl.pl/forum_watek.php?id=233076&post=233076&offset=280

zmieniono 1 raz (ostatnio 13 maj 2009 11:16 przez 45Kazik)

Poczucie humoru jak widzę Ci zniknęło,
Masz je widać tylko, gdy to Twoje dzieło ... ?

Odp: Odp: Odp: !!)

Bahus
  • Bahus

45Kazik napisał(a):

Bahus napisał(a):

Anula z tym "podobaniem" to żartujesz? Prawda?

Taka myśl dziwna przychodzi mi do głowy,
Czyżbyś tylko na łajanie mnie, zawsze był gotowy,
Czy, jak to u niektorych czasami bywa,
Humor odzyskują, gdy dorwą się do piwa.
Gdy się mienią "kolegami" to kadzą i chwalą,
Gdy prawdę usłyszą to "dowcipy" walą.

Wiesz powiem Ci, choć zdaję sobie sprawę, że będzie to właściwie "wołanie na puszczy". Jak wiesz (i to od dawna) jestem koneserem i znawcą nektaru Bogów ...nazywanym potocznie PIWEM. Miałem okazję i zaszczyt nie raz zasiadać w gronie jurorów oceniających dokonania tego browarniczego kunsztu. Nie mam jednak jak to sugerujesz, żadnego problemu na tle jego spożycia. Znawstwo, degustacja i umiarkowane spożycie nie musi wcale iść w parze z uzależnieniem alkoholowym. Twoje dywagacje typu Bahus "piwo żłop" (itp) to tylko jak zawsze wytwory Twojej bujnej ( i kto wie czy nie chorej) wyobraźni.
A teraz do rzeczy:
Zaprosiłem Cię na "gotujmy" w momencie gdy wywalono Cię (bez mojego udziału) z Wielkiego Żarcia. Przyznam się szczerze...myślałem, że tam potraktowano Cię troszkę niesprawiedliwie (teraz widzę, że się myliłem). W bardzo krótkim czasie i tutaj "naraziłeś" się wielu sympatycznym osobom...z "dowództwem" gotujmy.pl włącznie. Zawsze podziwiałem w Tobie szczerość i odwagę w forowaniu i przedstawianiu swoich poglądów....szczególnie tych niepopularnych. Jednak teraz widzę, że to był to (i jest) tylko pretekst do wywoływania kolejnych burz i zamętów.
Kazik...pomyśl czy warto tak postępować ?. Czy warto mieć (z nielicznymi wyjątkami) samych wrogów ?. To tylko virtual....nie musimy go przekładać na real. Ja to zrozumiałem już dawno...(dlatego nie uczestniczę w zlotach). Ty byłeś na zlocie i co ? Osobę z którą wypiłeś "morze" wódki jesteś na "amen" skłócony. Zastanów się nad tym co robisz i zmień swoje postępowanie albo odejdź nim zostaniesz o to poproszony.
Z pozdrowieniami
Bahus

zmieniono 2 razy (ostatnio 13 maj 2009 02:53 przez Bahus)

Odp: Odp: !!)

yola napisał(a):

Jak się dorobię i kupie cyfrówkę,to wam mój biust wstawię,to o gotowaniu zapomnicie hi,hiSzkoda,że na razie rzadko tu zaglądam,bo się tu super klimaty zrobiły

Piękno lubie podziwiać i bardzo ję cenię,
Na ciało piękne spojrzeć, odruch u mnie naturalny.
Niektórzy na biust patrząc, czują niezdrowe poniecenie,
Gdy spojrzę na dziewczyny łono myślę "puchu marny"...
Wiem wówczas skąd o puchu i kobietach to powiedzenie,
I wraca mi młodość i ... już się nie lenię.

Uwaga: to nie żart, to prawda ... ta "czwarta prawda".
;

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow