najlepiej pobijcie się zachowujecie się jak małe dzieci
Droga Persik'o, czasem lepiej nie zabierać głosu, sami się uspokoimy, najgorsi są zawsze "advokatus diaboli", którzy,- nieświadomie czasem, "podniecają atmosferę" postami-wypowiedziami "ni w pięć ni w dziewięc".
Pozdrawiam
ja tylko obserwuję i mam wrażenie jakbym widziała małych chłopców
Mam propozycję,jeżeli ktoś coś do kogoś ma i nie chce aby inni zabierali głos na forum to piszcie do siebie prywatnie i będzie z głowy.Bo co trochę przycichnie to znów wielkie halo się robi o byle pierdołę,że się niedobrze robi.
Msewka popieram w 100%,w koncu fora nie sa prywatne i wlasnie po to zeby na nich pisac
Droga Persik'o, czasem lepiej nie zabierać głosu, sami się uspokoimy, najgorsi są zawsze "advokatus diaboli", którzy,- nieświadomie czasem, "podniecają atmosferę" postami-wypowiedziami "ni w pięć ni w dziewięc".
Pozdrawiam
Mam propozycję,jeżeli ktoś coś do kogoś ma i nie chce aby inni zabierali głos na forum to piszcie do siebie prywatnie i będzie z głowy.Bo co trochę przycichnie to znów wielkie halo się robi o byle pierdołę,że się niedobrze robi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja już mam dosyć jałowej dyskusji, a Ty?
Moje "wierszyki" nie miały Cię rozśmieszyć, były po prostu odpowiedzią.
Gdybym chciał na wesoło to ... "bolałoby" bardzo, wierz mi.
Potrafię być bardzo "jadowity" ale też i bardzo "ciepły", i to właśnie niektórym bardzo się nie podoba. No i, ja nie szukam popularności na siłę(!), a głupoty nie cierpię i docinków nie lubię, chyba że są dowcipne, a złośliwe w uzasadnionych przypadkach, natomiast jeśli ktos wyraźnie prowokuje do ... wtedy właśnie doprowadza do banowania mnie.
Czyżby zależało TOBIE na tym?
Może kiedyś, gdy potrafisz mieć WŁASNE zdanie, porozmawiamy jeszcze ale na spokojnie i bez emocji, które teraz u Ciebie biorą górę.
Pozdrawiam
Kazik ja nic do Ciebie nie mam,tylko wyluzuj troche ,zycie takie krotkie,po co sie denerwowac? Absolutnie mi nie zalezy zeby Ciebie banowali.Pozdrawiam
Mam dosc glupich przepisow
Obserwuj wątekOdp: !!)
misia53
Odp: Odp: !!)
kinga
To ja tez jesli moge
Odp: !!)
msewka
ulcia21
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)
kinga
Msewka popieram w 100%,w koncu fora nie sa prywatne i wlasnie po to zeby na nich pisac
Odp: Odp: Odp: Odp: !!)
msewka
Odp: Odp: Odp: !!)
Persik
Odp: Odp: !!)
Pozdrawiam
Persik
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)
Kazik ja nic do Ciebie nie mam,tylko wyluzuj troche ,zycie takie krotkie,po co sie denerwowac? Absolutnie mi nie zalezy zeby Ciebie banowali.Pozdrawiam