kinga napisał(a):misia53 napisał(a):msewka napisał(a):zaraz Eurowizja,ciekawe czy Polska ma szansę? To za sukces w miłym towarzystwie. oj,dzięki ,że mi powiedziałaś , spadam Misia Ty nie na eurowizje tylko z pieskami trzeba wyjsc Ja już sama nie wiem gdzie mam iść , chyba najpierw do WC
misia53 napisał(a):msewka napisał(a):zaraz Eurowizja,ciekawe czy Polska ma szansę? To za sukces w miłym towarzystwie. oj,dzięki ,że mi powiedziałaś , spadam Misia Ty nie na eurowizje tylko z pieskami trzeba wyjsc
msewka napisał(a):zaraz Eurowizja,ciekawe czy Polska ma szansę? To za sukces w miłym towarzystwie. oj,dzięki ,że mi powiedziałaś , spadam
zaraz Eurowizja,ciekawe czy Polska ma szansę? To za sukces w miłym towarzystwie.
to po jednym bo muszę zwolnić córce komputer
misia53 napisał(a):hm. i tu alkohol Misia tylko po ziarenku tego alkoholu.Nie za dużo.Dasz się skusić?
hm. i tu alkohol
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Mam dosc glupich przepisow
Obserwuj wątekOdp: !!)
misia53
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)
kinga
Ha,ha
Odp: Odp: Odp: Odp: !!)
misia53
Ja już sama nie wiem gdzie mam iść , chyba najpierw do xxxD
Odp: Odp: Odp: !!)
kinga
Misia Ty nie na eurowizje tylko z pieskami trzeba wyjsc
Odp: Odp: !!)
misia53
oj,dzięki ,że mi powiedziałaś , spadam
Odp: !!)
msewka
misia53
do czego to towarzystwo doprowadzi
Odp: !!)
msewka
Odp: Odp: Odp: !!)
misia53
nie,nie nie albo jednego
msewka
Misia tylko po ziarenku tego alkoholu.Nie za dużo.Dasz się skusić?