maniek wiesz co mam wrażenie że zazdrościsz mi takich piersi a poza tym nie widać mi piersi tylko dekolt a co twoja żona nie ma takiego dekoltu że korzystasz ze stron z golizną? ja się nie obraziłam ale ty jesteś przewrażliwiony bez obrazy
Persiku , czemu zaraz zazdroszcze? moja zonka ma piekny jedrny biuscik,ale kazdy facet jest wzrokowcem i zerkam, zeby miec porownanie
Maniek napisać to mozna wszystko.... nawet to ,że ma sie żywego slonia w karafce... pokaz ten biust a sami ocenimy
Pewien facet, który biust nam tu chciał pokazać,
Pierwej udał się po poradę do lekarza,
A że drzwi pomylił, cóż tak się zdarza,
Porady nie uzyskał i niczym już nie może się wykazać.
Właśnie to jest problem.
Niektórym osobom wydaje sie że ich "docinek" jest dowcipem, gdy odwołują się do "historii" a tą jak wiemy różni "historycy" różnie przedstawiają, analizując albo po swojemu, albo pod "zapotrzebowanie ustrojowe" które chcą zaprowadzić.
Uwaga: to był żart
zmieniono 1 raz (ostatnio 12 maj 2009 21:34 przez 45Kazik)
Zarzucają mi niektóre() Panie,
Że „pouczać lubię” i „rad”(!?) wciąż udzielam,
Że wyszydzam „byle co” i swoje mam zdanie,
Że ich zdania nie zawsze podzielam.
Może nazbyt szczery jestem,
Może za bardzo w odciski uwieram ?
I chyba domyślam się, dlaczego,
Te właśnie miłe Dziewczyny
Na „boczny tor” chcą mnie „odstawić” (?)
Chyba z tej prostej przyczyny,
Że wbrew ich woli „facetem” jestem,
Że zbyt często trafiam w sedno,.
A dla nich, czy „facet”, czy „babka”…
To widać, nie jest wszystko jedno.
Również, wiadomym to jest, nie mam ochoty,
Na głaskanie (u obu płci!) zwyczajnej „głupoty”.
Dla nich najwygodniej, gdy „facet” cicho siedzi,
Stroniąc, najlepiej(!) od jakichkolwiek wypowiedzi.
Dziwi mnie, wierzcie mi, ich maksyma życiowa:
Czy szczerość wypowiedzi jak i ostre słowa,
Przysługują, jak w domu(!?) tylko kobiecie(!?)
Czy także tu, gdzie GOTUJECIE(!?!)
Zapominacie przy tym, że i Wy i my,
Tworzymy stronę co zwie się: GOTUJMY.
Teraz kończę więc swoje ględzenie,
Mówią, że milczenie (bzdura!) jest w cenie.
Ja nie jestem, moje Panie, obłokiem na niebie,
Na ziemi i forum, również nie jestem „statystą”
Cóż tu jeszcze dodać ...(?)
To chyba już wszystko.
Mnie też się wierszyk b.podoba.Ale ja tu obserwuję,że to nie ma znaczenia czy kobieta czy mężczyzna jeśli chodzi o ostrość i szczerość wypowiedzi.Kobiet jest tu pewnie więcej .Niektórzy Kaziku jak widzę atakują Cię czasami bez widocznego dla mnie powodu,chyba że o czymś nie wiem.Ja nigdy od Ciebie nie usłyszałam złego słowa i zawsze wysłucham tego,co masz do powiedzenia. Dlatego nie włączam się w dyskusje choć nieraz mam ochotę.
Słowo raz wypowiedziane nie wraca a w necie krąży w nieskończoność.
Życzę optymizmu i więcej radości wszystkim .
maniek wiesz co mam wrażenie że zazdrościsz mi takich piersi a poza tym nie widać mi piersi tylko dekolt a co twoja żona nie ma takiego dekoltu że korzystasz ze stron z golizną? ja się nie obraziłam ale ty jesteś przewrażliwiony bez obrazy
Persiku , czemu zaraz zazdroszcze? moja zonka ma piekny jedrny biuscik,ale kazdy facet jest wzrokowcem i zerkam, zeby miec porownanie
Maniek napisać to mozna wszystko.... nawet to ,że ma sie żywego slonia w karafce... pokaz ten biust a sami ocenimy
Mam dosc glupich przepisow
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)
Pewien facet, który biust nam tu chciał pokazać,
Pierwej udał się po poradę do lekarza,
A że drzwi pomylił, cóż tak się zdarza,
Porady nie uzyskał i niczym już nie może się wykazać.
Odp: Odp: !!)
Właśnie to jest problem.
Niektórym osobom wydaje sie że ich "docinek" jest dowcipem, gdy odwołują się do "historii" a tą jak wiemy różni "historycy" różnie przedstawiają, analizując albo po swojemu, albo pod "zapotrzebowanie ustrojowe" które chcą zaprowadzić.
Uwaga: to był żart
Jeśli pamiętam dobrze, to coś o perłach?
Odp: !!)
Sarenka
Persik
tylko szczerość od chamstwa nie duży krok
Sarenka
msewka
Mnie też się wierszyk b.podoba.Ale ja tu obserwuję,że to nie ma znaczenia czy kobieta czy mężczyzna jeśli chodzi o ostrość i szczerość wypowiedzi.Kobiet jest tu pewnie więcej .Niektórzy Kaziku jak widzę atakują Cię czasami bez widocznego dla mnie powodu,chyba że o czymś nie wiem.Ja nigdy od Ciebie nie usłyszałam złego słowa i zawsze wysłucham tego,co masz do powiedzenia. Dlatego nie włączam się w dyskusje choć nieraz mam ochotę.
Słowo raz wypowiedziane nie wraca a w necie krąży w nieskończoność.
Życzę optymizmu i więcej radości wszystkim .
Odp: Odp: Odp: !!)
Anula
Anula nie zartuje,bardzo lubie taki ironiczny dowcip,ale nie kazdy umie go docenic,wiec na foum powstrzymuje sie aby nie zostac zle zrozumiana.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)
astra
astra