Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Jejq, jejq, jejq, moje slowa nie byly skierowane do Ciebie Doro, przeprawszam Cie, jesli przez moment niezrecznie sie poczulas. Moj komentarz, byl odzewem na lekko zlosliwy (wedlug mnie) tekst Persika:
to w końcu sami zdecydujcie o czym ten portal jest. o gotowaniu? a może to polska wersja opry albo wirtualne rozmowy w toku
Unioslam sie troche, juz mi przeszlo

Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
Sarenka napisał(a):

Ja o tym nigdy nie zapomialam i nie zapomne, a swoje komentarze odnosnie moich wypowiedzi prosze zachowac dla siebie

Sarenka, moze zle cie zrozumialam, ale to nie bylo do ciebie, nie mam nic do twoich przepisow

Odp: Odp: Odp: !!)

Sarenka
  • Sarenka

Ja o tym nigdy nie zapomialam i nie zapomne, a swoje komentarze odnosnie moich wypowiedzi prosze zachowac dla siebie

Odp: !!)

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
Dlugo siedzialam cicho, ale przegladajac dzis przepisy od "Arcymistrz kuchni"troche mnie porwalo. Jak mozna wstawic przepis na kotlety schabowe, z karkowki lub z filetow z kurczaka ( panierowanie jakie znamy z domu) i okreslic to jako "kotlety sloneczne"-
Kliknijcie na bigosy- bigos to dla mnie potrawa z kapusty. Nie slyszalam o bigosie z cebuli i parowek
Moze za dlugo mieszkam za granica, i przepisy polskie tak na dol zeszly.
Naprawde przykro jest takie (bzdury) czytac, a jeszcze gorzej cos takiego wstawiac, tu gdzie ogrom ludzi to obserwuje

Odp: Odp: !!)

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
Sarenka napisał(a):

Moze najlepiej zlikwidujmy fora wedlug Ciebie?, W koncu jest takie miejsce, jak min. to forum, gdzie ludzie moga po prostu rozmawiac. To nie byl moj pomysl, aby utworzyc ta kategorie, taka gdzie ludzie zwyczejnie beda ze soba rozmawiac na wszelkie mozliwe tematy. Jak widac rozmowy dotykaja przeroznych zagadnien, czasami jest milo i fajnie, innym razem niesmacznie. Coz, zauwazylam, ze nie wszystkich stac na to aby wyrazac swoje opinie, czasami co niektorzy wola oceniac i sumowac innych ze swiadomoscia, ze sa sie..., madrzejsi. Jak kto woli, kazdy z nas cos soba reprezentuje, przeciez...

każdy ma prawo do własnego zdania na różne tematy nie zapominaj o tym jednym może się podobać dane forum innym nie i mają prawo o tym mówić

Sarenka
  • Sarenka

Moze najlepiej zlikwidujmy fora wedlug Ciebie?, W koncu jest takie miejsce, jak min. to forum, gdzie ludzie moga po prostu rozmawiac. To nie byl moj pomysl, aby utworzyc ta kategorie, taka gdzie ludzie zwyczejnie beda ze soba rozmawiac na wszelkie mozliwe tematy. Jak widac rozmowy dotykaja przeroznych zagadnien, czasami jest milo i fajnie, innym razem niesmacznie. Coz, zauwazylam, ze nie wszystkich stac na to aby wyrazac swoje opinie, czasami co niektorzy wola oceniac i sumowac innych ze swiadomoscia, ze sa sie..., madrzejsi. Jak kto woli, kazdy z nas cos soba reprezentuje, przeciez...

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
to w końcu sami zdecydujcie o czym ten portal jest. o gotowaniu? a może to polska wersja opry albo wirtualne rozmowy w toku

Odp: Odp: Odp: !!)

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Sarenka napisał(a):

Misiu, nie czesto powaznie podchodzisz do zacietych tematów na tym portalu i zazwyczaj, jezeli juz sie wypowiadasz, to robisz to krotko, rzeczowo z dowcipem i co najwazniejsze... z dystansem Jestes naturalna w swoich wypowiedziach, zawsze mam wrazenie, ze piszesz szczerze i taka jaka jestes tutaj, jestes w rzeczywistosci. Szanuje i baardzo, bardzo lubie naturalnych ludzi, ktorzy zawsze sa soba, bardzo lubie Twoje wypowiedzi, sa naturalne, wystrzelone trafnie i zabawnie - taka jest moja opinia. Do tej pory zawsze sie z Toba zgadzalam i tym razem stoje za Toba murem. Dzieki, za Twoja obecnosc na tym portalu, wnosisz wiele, wiele, wiele ciepla, nie wyobrazam sobie tego miejsca bez Ciebie, masz swietne, sprawdzone przepisy i w ogole jestes fajna babka

Sarenko! Dziękuję!
Tam gdzie widzę sens umiem walczyć ,ale z wiatrakami nie będę a wichrzycieli
nie cierpię

zmieniono 1 raz (ostatnio 11 maj 2009 05:23 przez misia53)

Odp: Odp: !!)

Sarenka
  • Sarenka

Misiu, nie czesto powaznie podchodzisz do zacietych tematów na tym portalu i zazwyczaj, jezeli juz sie wypowiadasz, to robisz to krotko, rzeczowo z dowcipem i co najwazniejsze... z dystansem Jestes naturalna w swoich wypowiedziach, zawsze mam wrazenie, ze piszesz szczerze i taka jaka jestes tutaj, jestes w rzeczywistosci. Szanuje i baardzo, bardzo lubie naturalnych ludzi, ktorzy zawsze sa soba, bardzo lubie Twoje wypowiedzi, sa naturalne, wystrzelone trafnie i zabawnie - taka jest moja opinia. Do tej pory zawsze sie z Toba zgadzalam i tym razem stoje za Toba murem. Dzieki, za Twoja obecnosc na tym portalu, wnosisz wiele, wiele, wiele ciepla, nie wyobrazam sobie tego miejsca bez Ciebie, masz swietne, sprawdzone przepisy i w ogole jestes fajna babka

Misiu, masz bardzo ciekawy sposób wypowiadania się. Ja to określam: niech będzie jak jest byle nie za blisko mnie.
Zupełnie jak w kraju: jest źle ale co to mnie obchodzi nie zmienię tego i nawet na wybory nie pójdę, nie będę na gnojów i złodzieji, (częste określenie na "politykow" w kraju!) głosować, a po wyborach znów narzekanie na rząd i cały
rządowo-parlamentarny bajzel.
Aż ciśnie się na usta wówczas odpowiedź: (...!...) nie krytykuj niczego i nikogo jeśli wtedy kiedy trzeba było odezwać się i "walczyć" woli ktoś być cicho, by broń Boże nie narazić się, nikogo nie urazić.
Mówisz o roli moderatora ... i o kryteriach przepisu, nie gniewaj się ale czegoś tu nie moge pojąć.Wychodzi na to, z Twojej wypowiedzi, że niech będzie byle jak aby było. Ja nie atakuję nikogo ale odrobina przyzwoitosci w podawaniu przepisów w internecie chyba obowiązuje, mimo że ktoś kryje się za nickiem, jest anonimem.
Czy przepisem będzie( przykładowo), przepis na ciasto drożdżowe, przy takim jego podaniu:
CIASTO: mąka, drożdże, jaja, mleko, cukier, szczypta soli.
NADZIENIE: dżem dowolny.
WYKONANIE: zagnieść ciasto, włożyć dżem, zawinąc . Smacznego.

Koniec "przepisu".
Czy tutaj potrzebne są jakiekolwiek kryteria(?), a takich i podobnych "gniotów" jest bez liku.

Wracając do Twojej wypowiedzi, zacytuję Twoje słowa:

"Myślę jednak, że niektorym się to podoba i ten wątek prędko się nie zakończy ."

Jest to z Twojej strony jak uważasz "subtelna aluzja" pod adresem NIEKTÓRYCH ...czy dowcip, nie pierwszy zresztą, ... to właśnie jest ta Twoja tabletka w szklance, a szkoda tylko że nie jest nią rzeczowa wypowiedź w poruszonym temacie, a tylko kolejna prowokacja. Mizerna zresztą.

zmieniono 1 raz (ostatnio 08 maj 2009 22:03 przez 45Kazik)

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow