Mam dosc glupich przepisow

Obserwuj wątek

Odp: Odp: !!)

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
Bahus napisał(a):

maniek_4_26@o2.p....popieram w całej rozciągłości , choć nie powiem, żeby mnie piękne biusty nie interesowały...ale podobnie jak Ty wiem gdzie ich "w razie czego" szukać w internecie...

No i tu mamy przyklad prawdziwego meskiego szowinizmu

Odp: !!)

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
maniek_4_26@o2.p....popieram w całej rozciągłości , choć nie powiem, żeby mnie piękne biusty nie interesowały...ale podobnie jak Ty wiem gdzie ich "w razie czego" szukać w internecie...
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

45Kazik napisał(a):

astra napisał(a):

maniek_4_26@o2.pl napisał(a):

Persik napisał(a):

to w końcu sami zdecydujcie o czym ten portal jest. o gotowaniu? a może to polska wersja opry albo wirtualne rozmowy w toku

Nie przesadzaj Persik,nie wiem czy to ty nie pomylilas portali, dobrze ze zmienilas swoj awatar,bo jak cie zobaczylem to myslalem ze szukasz kogos do sexu ,bo sie tak rozneglizowalas bez obrazy ale co mysle to mowie.
Sarenka ma racje,to jest forum i kazdy moze sie wypowiadac

Przesadzasz z tym negliżem..... to była zwykła koszulka na ramiączkach....na ulicy widac batdziej rozneglizowane osoby i nikt ich nie posadza , że szukają kogoś do sexu

Astra, to chyba jakiś "rydzykowiec", dlatego ma zastrzeżenia

Posluchaj nie jestem rydzykowcem,ale trzeba miec troche smaku ! tak samo w kuchni jak i w ubiorze.Biust mozna pokazywac na plazy,ale nie na stronce o gotowaniu.Wolalbym ogladac jakies smaczne zdjecia potraw ,niz patrzec na takie awatary,jak bede chcial popatrzec na negliz ,to wiem na jaka strone wejsc
Wchodze tutaj po to, bo sie ucze gotowac ! zeby odciazyc zonke Ja tam zadnych zastrzezen nie mam,wyrazilem tylko zdanie.
Za ty Ty o ile zdazylem zauwazyc ,masz zastrzezenia do kazdego i o wszystko

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Doro napisał(a):

Dlugo siedzialam cicho, ale przegladajac dzis przepisy od "Arcymistrz kuchni"troche mnie porwalo. Jak mozna wstawic przepis na kotlety schabowe, z karkowki lub z filetow z kurczaka ( panierowanie jakie znamy z domu) i okreslic to jako "kotlety sloneczne"-
Kliknijcie na bigosy- bigos to dla mnie potrawa z kapusty. Nie slyszalam o bigosie z cebuli i parowek
Moze za dlugo mieszkam za granica, i przepisy polskie tak na dol zeszly.
Naprawde przykro jest takie (bzdury) czytac, a jeszcze gorzej cos takiego wstawiac, tu gdzie ogrom ludzi to obserwuje

Pozwolę sobie wtrącić tutaj własne "trzy grosze" Masz rację...bigos to zazwyczaj potrawa związana z kapustą, ale w nowoczesnej kuchni "utarło" się, że bigos to mieszanina warzyw z mięsem (w każdej postaci). Myślę, że nic zdrożnego w tym aby na przykład potrawę z cukinii i kiełbasy nazwać "bigosem" ale musi być koniecznie "bigos z cukinii". Napisanie samego słowa "bigos" powinno dotyczyć tylko kapusty (np bigos staropolski, domowy czy swojski). A więc nie ma powodu potępiać nazewnictwa tylko dlatego, że komuś wydaje się złe.
Przepisy jak wszystko w nowoczesnej Polsce uległo przeobrażeniom...to już nie siermiężna PRL gdzie jadło się ziemniaki kroszone, z jednej michy...
Jesteś, jak sama mówisz długo poza Polską i pewnie nie wiesz, że dołączyliśmy do Europy również w kwestii dokonań kulinarnych. Moim zdaniem przepisy nie poszły "w dól", lecz wręcz odwrotnie: "w górę". A wiem co mówię bo gotowałem w PRL-u i gotuję dzisiaj.
Pozdrawiam serdecznie
Bahus

zmieniono 1 raz (ostatnio 10 maj 2009 23:56 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

astra napisał(a):

Persik napisał(a):

to w końcu sami zdecydujcie o czym ten portal jest. o gotowaniu? a może to polska wersja opry albo wirtualne rozmowy w toku

Nie przesadzaj Persik,nie wiem czy to ty nie pomylilas portali, dobrze ze zmienilas swoj awatar,bo jak cie zobaczylem to myslalem ze szukasz kogos do sexu ,bo sie tak rozneglizowalas bez obrazy ale co mysle to mowie.

Przesadzasz z tym negliżem..... to była zwykła koszulka na ramiączkach....na ulicy widac batdziej rozneglizowane osoby i nikt ich nie posadza , że szukają kogoś do sexu

Astra, to chyba jakiś "rydzykowiec", dlatego ma zastrzeżenia

zmieniono 2 razy (ostatnio 10 maj 2009 22:00 przez 45Kazik)

Odp: Odp: Odp: !!)

astra
  • astra

• Przepisy: 37
  • Artykuły: 0

Persik napisał(a):

Odp: !!)

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
Ojoj,a tu znowu goraco,dajcie sobie spokuj i lepiej w pokojowej atmosferze napijcie sie z nami rumu w naszym fanklubie,tam atmosfera jest zawsze przyjazna

Odp: Odp: Odp: !!)

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345

Persik napisał(a):

Persik napisał(a):

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: !!)

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
Sarenka napisał(a):

Jejq, jejq, jejq, moje slowa nie byly skierowane do Ciebie Doro, przeprawszam Cie, jesli przez moment niezrecznie sie poczulas. Moj komentarz, byl odzewem na lekko zlosliwy (wedlug mnie) tekst Persika:
Unioslam sie troche, juz mi przeszlo

To mi juz ulzylo, myslalam ze ja jestem nastepnym tematem,pozdrowienia

Odpowiedz na/ edytuj Mam dosc glupich przepisow