Biuro Reklamy w imieniu Sponsora nagród gratuluje pierwszemu zwycięzcy zestawu produktów TaoTao!
https://gotujmy.pl/wpasc-jak-sliwka-w-sos-sojowy---,przepisy,74572.html
Zapraszamy do wymyślania ciekawych potraw, w najbliższy wtorek kolejna nagroda!
Odp: Odp: Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
hi hi- sami sobie zadali ten trud ( mówię o jury ). A tak poważnie to spodziewam się takich efektów jak przy konkursie makaronów ryżowych . Pewnie znów powstaną tak niekonwencjonalne dania jak wtedy . Doskonała inspiracja i przednia zabawa . A ile fajnych potraw nam zostanie w kajeciku .
zmieniono 1 raz (ostatnio 28 paź 2010 11:36 przez Babciagramolka)
A ja na to jak na lato. Sos sojowy jest stalym elementem mojej kuchni a teraz zmobilizuje mnie do dodawaniaw go nie tylko do chińskich potraw. Ale i bedzie tez przez to niezła konkurencja.
Ja własnie popijam wino przygotowując danieKonkurs jest interesujący. I też pewnie wezme w nim udział. Ogłoszenie konkursu to jak impuls do działania i pobudzenia wyobraźni. Zwłaszcza gdy jest tak konkretnie sformułowany i można puscic wodze fantazji i zaszaleć w kuchni łącząc kuchnie polską z orientalną. Jak to mawiam- coś pięknego Z tymi wzajemnymi głosami to dziko, jak czytam na forum- a jestem tu od niedawna- są złośliwości. Zobaczymy. Nie ma się czym przejmować i brac udział dla własnej satysfakcji i odkrycia w sobie czegoś nowego bez względu na jakość nagród i złośliwości w ocenianiu. A jeśli będzie pasować osobom dla których tworzymy danie- o chyba najwyższa ocena.
zmieniono 1 raz (ostatnio 27 paź 2010 11:57 przez thegrooba)
Odp: Odp: Odp: Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
Luno, przeczytaj moją odpowiedź na priva, jak tylko się dowiedziałam, tę osobe, która ci natruła krwi usunęłam dziś rano. Rozumiem twoją frustrację, ale przecież wiesz, że dla ciebie zrobię nawet to, że ci te złośliwe jedynki usunę. Tylko wymaga to więcej czasu, bo nie mogę zrobić tego osobiście.
Pozdrawiam,
Tit
dziekuje Tit.. czytałam .. mam jednak obawy ze to nie koniec tej zabawy.. poczekamy zobaczymy .. pozdrowienia dla wszystkich
Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
Obserwuj wątekOdp: Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
BR
https://gotujmy.pl/wpasc-jak-sliwka-w-sos-sojowy---,przepisy,74572.html
Zapraszamy do wymyślania ciekawych potraw, w najbliższy wtorek kolejna nagroda!
Babciagramolka
hi hi- sami sobie zadali ten trud ( mówię o jury ). A tak poważnie to spodziewam się takich efektów jak przy konkursie makaronów ryżowych . Pewnie znów powstaną tak niekonwencjonalne dania jak wtedy . Doskonała inspiracja i przednia zabawa . A ile fajnych potraw nam zostanie w kajeciku .
Odp: Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
bernika
eli_555
Heniu.to już drugi konkurs sponsorowany przez Tao Tao.
Henia
Bahus
thegrooba
Odp: Odp: Odp: Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
cherry
na dobry początek dnia
luna19
dziekuje Tit.. czytałam .. mam jednak obawy ze to nie koniec tej zabawy.. poczekamy zobaczymy .. pozdrowienia dla wszystkich