już to widze jak nam ocenią......
za nic dostalam wczoraj 18 jedynek i dwa brzydkie komentarze ...
Luna nie przejmuj się - dla jury liczba gwiazdek nie będzie przecież istotna (jest ważna dla dania wybieranego przez wszystkich w rankingu - czyli tego, które wygrywa zestaw Tao Tao).
Luno, przeczytaj moją odpowiedź na priva, jak tylko się dowiedziałam, tę osobe, która ci natruła krwi usunęłam dziś rano. Rozumiem twoją frustrację, ale przecież wiesz, że dla ciebie zrobię nawet to, że ci te złośliwe jedynki usunę. Tylko wymaga to więcej czasu, bo nie mogę zrobić tego osobiście.
Pozdrawiam,
Tit
Konkurs super- uwielbiam takie wyzwania , a sos sojowy uwielbiam i bardzo często używam .Będzie dużo zabawy- byle nie stało się tak jak piszev Luna19- ja już zarobiłam i komentarz i negatywną punktację do swojego przepisu na pstrąga .Ale ,, nic to " jak mawiała Basieńka Wołodyjowska .
To może zacznę gotować do tej pory tylko podziwiam Wasze przepisy i komentuję, teraz stanę po drugiej stronie garów! Jestem za, konkurs "dostrzegłam" już w poniedziałek, obawiam się tylko konkurencji
Nie wiem czy zauważyliście - w poniedziałek ruszył nowy konkurs - S.O.S. do każdej potrawy sponsorowany przez firmę Tan Viet.
Tworzymy dania z użyciem sosu sojowego Tao Tao (najlepiej w sposób niebanalny), robimy zdjęcie i wrzucamy w kategorię konkursową: Konkurs Tao Tao (oraz tę odpowiadającą kategorii przepisu - przystawki, zupy itd.)
Konkurs przeznaczony jest dla każdego - może to być Wasza pierwsza w życiu samodzielnie przygotowana potrawa - nie musicie być od razu Mistrzami Kuchni!
Konkurs potrwa do 29 listopada 2010, na jego wyniki Wy również macie wpływ klikając "Oceń" przy wybranym przepisie - punktacja ta liczy się w rankingu na najlepszy przepis, który otrzymuje zestaw produktów Tao Tao.
Więcej info o konkursie:
https://gotujmy.pl/konkurs-s-o-s--do-kazdej-potrawy-,artykuly,3876.html
Dajcie znać jak Wam się podoba - weźmiecie udział prawda?
Cherry trzyma kciuki!
zmieniono 1 raz (ostatnio 27 paź 2010 10:37 przez cherry)
Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
Pyza
Odp: Odp: Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
cherry
Luna nie przejmuj się - dla jury liczba gwiazdek nie będzie przecież istotna (jest ważna dla dania wybieranego przez wszystkich w rankingu - czyli tego, które wygrywa zestaw Tao Tao).
A przecież bijemy się też o robot i maszynkę
Odp: Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
Pozdrawiam,
Tit
Babciagramolka
luna19
za nic dostalam wczoraj 18 jedynek i dwa brzydkie komentarze ...
Weronka
Mamy nowy konkurs S.O.S. do każdej potrawy!!
cherry
Nie wiem czy zauważyliście - w poniedziałek ruszył nowy konkurs - S.O.S. do każdej potrawy sponsorowany przez firmę Tan Viet.
Tworzymy dania z użyciem sosu sojowego Tao Tao (najlepiej w sposób niebanalny), robimy zdjęcie i wrzucamy w kategorię konkursową: Konkurs Tao Tao (oraz tę odpowiadającą kategorii przepisu - przystawki, zupy itd.)
Konkurs przeznaczony jest dla każdego - może to być Wasza pierwsza w życiu samodzielnie przygotowana potrawa - nie musicie być od razu Mistrzami Kuchni!
Konkurs potrwa do 29 listopada 2010, na jego wyniki Wy również macie wpływ klikając "Oceń" przy wybranym przepisie - punktacja ta liczy się w rankingu na najlepszy przepis, który otrzymuje zestaw produktów Tao Tao.
Więcej info o konkursie:
https://gotujmy.pl/konkurs-s-o-s--do-kazdej-potrawy-,artykuly,3876.html
Dajcie znać jak Wam się podoba - weźmiecie udział prawda?
Cherry trzyma kciuki!