Ja w tym roku próbowałam dereniówki, pierwszy raz w życiu... moc mnie wystraszyła ale smak... niebo w gębie. Niestety ja jestem "jedynie" testerem smaku, nie przyrządzam takich rzeczy...
A możesz napisać z czego dokładnie robicie tarninówkę? Bo szczerze mówiąc to oprócz wina włoskiego,rzadko kiedy udaje mi się wypić takie regionalne nalewki domowej roboty,więc zdradź szczegóły
Hej! Ktoś z Was pisał o miętówce, czy moglibyście podać jakiś sprawdzony przepis? Słyszałam , że jest bardzo dobra. Jeśli chodzi o nietypowe nalewki ja pisałam z agawy z dodatkiem miodu - smakowała super!
A mozęsz napisać więcej szczegółów odnośnie tej nalewki żmijówki,na czym dokładnie polega przepis? Bo szczerze mówiąc to brzmi dosyć przerażająco,czekam na szczegóły
Hmmm z rabarbaru może być naprawdę ciekawa
Jakieś dwa miesiące temu wraz z chłopakiem postanowiliśmy spróbować zrobić naleweczkę z pomarańczy jeszcze troszkę musi odstać, ale zapowiada się dobrze
w zeszłym roku zrobiliśmy wiśniową i porzeczkową i wszyscy znajomi do tej pory się nimi zachwycają Gdy tylko brzoskwinie będą łatwiej dostępne to planujemy też je wykorzystać i chyba też rabarbar
Nietypowe nalewki
Obserwuj wątekOdp: Nietypowe nalewki
Odp: Nietypowe nalewki
WinoToskanii_pl
marchevva
hrytacka
ewela24
olaprz1234
henioW
miskawkuchni
http://miskawkuchni.blogspot.com/2015/01/napoj-mocy-czyli-nalewka-mandarynkowa.html
WinaImport_pl
Odp: Odp: Nietypowe nalewki
mala-madzia
Jakieś dwa miesiące temu wraz z chłopakiem postanowiliśmy spróbować zrobić naleweczkę z pomarańczy jeszcze troszkę musi odstać, ale zapowiada się dobrze
w zeszłym roku zrobiliśmy wiśniową i porzeczkową i wszyscy znajomi do tej pory się nimi zachwycają Gdy tylko brzoskwinie będą łatwiej dostępne to planujemy też je wykorzystać i chyba też rabarbar
PS. Witam wszystkich po miesięcznej przerwie