Problem, dotyczący systemowego przyznawania ocen już został zgłoszony do naszego działu technicznego. Niedługo wszystko powinno wrócić do normy. Przepraszamy za zamieszanie i za wszystkie niedogodności, które wniknęły z tej sytuacji.
Dla jasności, chcę potwierdzić, że nasze Moderatorki nie są w żaden sposób odpowiedzialne za przyznawanie ocen przepisom.
Ze strony redakcji przepraszam Was dziewczyny, że musiałyście zmierzyć się z tą nieprzyjemną sytuacją.
A ja uważam, że oceny powinny być zniesione. Przecież one i tak nic nowego nam nie wnoszą, dla mnie np. ważne są komentarze zarówno pozytywne , jak i również negatywne /bo zawsze coś można ulepszyć kierując się nimi/. Pozdrawiam wszystkich "poszkodowanych" przez system /ale zrobił psikusa/.
Ja osobiście nie mam pretensji za te tróje i napisałam komentarz dlatego, że wydało mi się to dziwne, że każdy został tak nisko oceniony. Napisałam to przed dodaniem mojego przepisu po ujrzeniu, ze każdy tak ma. I w życiu do głowy by mi nie przyszło aby krytykować Was dziewczyny ( moderatorki ) tym bardziej, że nie jesteście winne i to nie w Waszym stylu ( tak niskie ocenianie ). Osoby, które mszczą się na Was za zaistniałą sytuację powinny się wstydzić.
U mnie, teraz sprawdziłam, zaczęły się samoistne oceny od 27 cze 2014 23:32,
Wychodzi na to że wszystkie moderowane przeze mnie przepisy, wychodziły z ocenami.
Czekamy na wyjaśnienia ,mam nadzieję że większość czyta ten wątek
Babciagramolka napisał(a):
O rany - ja wczoraj sprawdzałam kto mnie oceniał ( wyszło , ze sama sobie postawiłam 3 ) , ale teraz zerknęłam w profil i mnie zatkało . Wychodzi że od 3 czy 4 dni naklikałam chyba wszystkim których przepisy wstawiałam niskie oceny .
Kochani
Musicie mi uwieżyć na słowo . Bardzo rzadko oceniam przepisy i to tylko wtedy gdy mi jakiś przepis wyjątkowo się spodoba , co jak się domyślacie skutkuje wysokimi ocenami.Ostatnio mało siedzę na stronie więc i nie stawiałam na pewno żadnych ocen.
Wściekła jestem stasznie bo wychodzi na to , że nic nie robiąc sprawiłam wielu osobom przykrość . W każdym razie pewnie takie odnieśli wrażenia.
Grażynko niestety nie wszyscy. Zaczynam zbierać żniwo tej systemowej pomyłki. Osoby, którym system przyznał w moim imieniu niskie oceny teraz mi się odpłacają tym samym. I choć wiem, że oceny nic nie znaczą to jednak jest to bardzo przykra "niespodzianka". A ja się zastanawiałam za co 3 gwiazdki dostałam. Teraz już wiem :/
U mnie, teraz sprawdziłam, zaczęły się samoistne oceny od 27 cze 2014 23:32,
Wychodzi na to że wszystkie moderowane przeze mnie przepisy, wychodziły z ocenami.
O rany - ja wczoraj sprawdzałam kto mnie oceniał ( wyszło , ze sama sobie postawiłam 3 ) , ale teraz zerknęłam w profil i mnie zatkało . Wychodzi że od 3 czy 4 dni naklikałam chyba wszystkim których przepisy wstawiałam niskie oceny .
Kochani
Musicie mi uwieżyć na słowo . Bardzo rzadko oceniam przepisy i to tylko wtedy gdy mi jakiś przepis wyjątkowo się spodoba , co jak się domyślacie skutkuje wysokimi ocenami.Ostatnio mało siedzę na stronie więc i nie stawiałam na pewno żadnych ocen.
Wściekła jestem stasznie bo wychodzi na to , że nic nie robiąc sprawiłam wielu osobom przykrość . W każdym razie pewnie takie odnieśli wrażenia.
Kochani
Kochani, sprawę zgłosiłam już wczoraj. W poniedziałek zostanie wyjaśniona. To system ocenia, musiał wystąpić jakiś błąd Troszeczkę cierpliwości, wszystko się wyjaśni
Oceny od nieznajomych
Obserwuj wątekOdp: Oceny od nieznajomych
Magdalenaa
Dla jasności, chcę potwierdzić, że nasze Moderatorki nie są w żaden sposób odpowiedzialne za przyznawanie ocen przepisom.
Ze strony redakcji przepraszam Was dziewczyny, że musiałyście zmierzyć się z tą nieprzyjemną sytuacją.
Odp: Oceny od nieznajomych
bajtek
zewa
Odp: Odp: Oceny od nieznajomych
misia5
Staram się, ale taka "niespodzianka" mnie zaskoczyła. I nie powiem, żeby mi z nią było dobrze.
Odp: Odp: Odp: Oceny od nieznajomych
misia5
Grażynko niestety nie wszyscy. Zaczynam zbierać żniwo tej systemowej pomyłki. Osoby, którym system przyznał w moim imieniu niskie oceny teraz mi się odpłacają tym samym. I choć wiem, że oceny nic nie znaczą to jednak jest to bardzo przykra "niespodzianka". A ja się zastanawiałam za co 3 gwiazdki dostałam. Teraz już wiem :/
misia5
Możesz być pewna na 100%, że nie dałabym Ci innej oceny niż 5
To samo dotyczy pozostałych użytkowników, którym z mojego konta dano tak niskie i niesprawiedliwe oceny.
zbysiowa
Babciagramolka
Kochani
rzelkazag
zbysiowa