Oceny od nieznajomych

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Oceny od nieznajomych

Gracer
  • Gracer

• Przepisy: 300
  • Artykuły: 0
zewa napisał(a):

Jak widzę pojawił się jakiś ekspert i ocenia przepisy jak leci na 2 - 3 gwiazdki. Trochę to śmieszne bo część przepisów nie zasługuje na tak niską ocenę. czyżby ktoś robił to złośliwie ? Ocena nic nie wnosi ale to jakoś nieładnie tak nieuczciwie oceniać. Pewnie zaraz u mnie pojawią się jedynki za tę wypowiedź ale trudno przejść obok tego obojętnie.

Przecież można sprawdzić kto dał te gwiazdki, u mnie również są i widzę kto ocena więc śmiem twierdzić że inne osoby od tej samej osoby otrzymały ocenę 2-3

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
zewa napisał(a):

Jak widzę pojawił się jakiś ekspert i ocenia przepisy jak leci na 2 - 3 gwiazdki. Trochę to śmieszne bo część przepisów nie zasługuje na tak niską ocenę. czyżby ktoś robił to złośliwie ? Ocena nic nie wnosi ale to jakoś nieładnie tak nieuczciwie oceniać. Pewnie zaraz u mnie pojawią się jedynki za tę wypowiedź ale trudno przejść obok tego obojętnie.

Ewciu,sprawa się wyjaśni w poniedziałek

Odp: Oceny od nieznajomych

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131

Odp: Odp: Odp: Oceny od nieznajomych

MagdaMM
  • MagdaMM

• Przepisy: 5
Dorcia napisał(a):

MagdaMM napisał(a):

Ja te punkty widzę

Ale to jest tylko taka zabawa,te punkty niczego nie zmieniaja)

Wiem, można je dowolnie zmieniać

Dorcia
  • Dorcia

• Przepisy: 46
MagdaMM napisał(a):

Ja te punkty widzę

Ale to jest tylko taka zabawa,te punkty niczego nie zmieniaja)

MagdaMM
  • MagdaMM

Ja te punkty widzę

k.tyczynski
podepnę się pod wątek ;]

Kiedy klikam łapkę w górę pod czyimś komentarzem, to mogę dać nieskończoność plusów, które po odświeżeniu strony zostają. Teraz dałem 2milutka 10 plusów i nie wiem, czy je widzą wszyscy, czy tylko ja? Mowa o pierwszym poście w tym temacie.

MagdaMM
  • MagdaMM

Darmiona w sumie masz rację.Jak to komuś ulgę przyniosło to mu dopowiem jeszcze : na zdrowie

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
e tam, nie ma co się przejmować tymi ocenami. To normalne, że są tu ludzie nie wiadomo po co, nie czują tego co my. Zadasz pytanie odnośnie przepisu, to Cię nienawidzą... Głowy do góry:-)

MagdaMM
  • MagdaMM

Dzisiaj już tzw goście nie mogą stawiać ocen ale ogromny niesmak spowodowany złośliwością niestety pozostał.

Odpowiedz na/ edytuj Oceny od nieznajomych