Oceny od nieznajomych

Obserwuj wątek

Odp: Oceny od nieznajomych

iziona
  • iziona

• Przepisy: 1306
  • Artykuły: 0
Anonimy czy goście zawsze zostawiają fajne komentarze i oceny nie tylko tutaj, moim zdaniem taka opcja na stronach powinna zostać zlikwidowana. Bo niby te oceny do niczego nam nie są potrzebne bo wiemy jak smakuje to co zrobiłyśmy, ale mnie to denerwuje jak jakis odważniak ocenia mi na 1 lub wali komentarz w stylu " do kosza".

Odp: Odp: Odp: Oceny od nieznajomych

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
madzik323 napisał(a):

Witam
Jestem tutaj od niedawna ,dlatego pozdrowienia dla wszystkich
Co do komentowania, to na jednym z portali otrzymałam kiedyś komentarz " Mój pies lepiej rzyga" Dotyczył on przepisu na Curry, wierzcie mi przykro mi sie zrobilo choć może nie jestem wytrawną kucharką. Droga zewo nie wiem jak można ocenic przepis na 1 tym bardziej sernik szkoda że są tacy użytkownicy którzy chyba zazdroszczą tym którzy potrafią więcej

Ja się tą 1 nie przejmuję, bo wiem że sernik jest smaczny. Podejrzewam, że te 1 stawia osoba znana nam z Gotujmy, ale nie ma odwagi napisać lub wystawić komentarza wprost. Myślę, że to rodzaj jakiejś zemsty przez tego " gościa ". Jeżeli ktoś ma coś do powiedzenia lub napisania to powinien to zrobić otwarcie. A tak taka osoba jest dla mnie tchórzem.

Odp: Odp: Oceny od nieznajomych

madzik323
  • madzik323

• Przepisy: 576
  • Artykuły: 1
Witam
Jestem tutaj od niedawna ,dlatego pozdrowienia dla wszystkich
Co do komentowania, to na jednym z portali otrzymałam kiedyś komentarz " Mój pies lepiej rzyga" Dotyczył on przepisu na Curry, wierzcie mi przykro mi sie zrobilo choć może nie jestem wytrawną kucharką. Droga zewo nie wiem jak można ocenic przepis na 1 tym bardziej sernik szkoda że są tacy użytkownicy którzy chyba zazdroszczą tym którzy potrafią więcej

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
No to dziewczynki witam w klubie. Gość moje dwa serniki ocenił na 1. I mam przypuszczenia kto to jest, ale to tylko przypuszczenia.
I moim zdaniem osoby nie zarejestrowane na Gotujmy nie powinny mieć możliwości ani wystawiania ocen, ani komentowania.

zmieniono 1 raz (ostatnio 14 kwi 2013 00:10 przez zewa)

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
U mnie jeszcze na dokładkę zmiana moich zdjęć profilowych, ale co tam , jeśli to komuś sprawia przyjemność to niech sobie zmienia, aż mu się znudzi

Odp: Odp: Odp: Oceny od nieznajomych

Netka
  • Netka

edytaha napisał(a):

Netka napisał(a):

I ja też mam , nie przejmujmy się tymi "gośćmi" , nie warto

Czuję Netko, że ci "goście", to osoby dobrze tu znane, nie chcące oceniać pod swoim nickiem :/

Też tak myślę

Odp: Odp: Oceny od nieznajomych

edytaha
  • edytaha

• Przepisy: 992
  • Artykuły: 3
Netka napisał(a):

Czuję Netko, że ci "goście", to osoby dobrze tu znane, nie chcące oceniać pod swoim nickiem :/

Netka
  • Netka

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31

edytaha
  • edytaha

• Przepisy: 992
  • Artykuły: 3
2milutka napisał(a):

Weszłam dzisiaj na oceny innych osób i co widzę że dostałam niskie oceny przepisów od "gość" nie wiedziałam ze można oceniać nie będąc zalogowanym.Ta funkcja powinna zostać zablokowana! by osoby anonimowe nie mogły oceniać ,a może to ktoś z dobrze znanych osób a nie ma odwagi pod własnym nickiem,brrr!

Agatko, ja tez miałam kilku "gości:, którzy pozostawili po sobie niskie oceny

Odpowiedz na/ edytuj Oceny od nieznajomych