Anonimy czy goście zawsze zostawiają fajne komentarze i oceny nie tylko tutaj, moim zdaniem taka opcja na stronach powinna zostać zlikwidowana. Bo niby te oceny do niczego nam nie są potrzebne bo wiemy jak smakuje to co zrobiłyśmy, ale mnie to denerwuje jak jakis odważniak ocenia mi na 1 lub wali komentarz w stylu " do kosza".
Witam
Jestem tutaj od niedawna ,dlatego pozdrowienia dla wszystkich
Co do komentowania, to na jednym z portali otrzymałam kiedyś komentarz " Mój pies lepiej rzyga" Dotyczył on przepisu na Curry, wierzcie mi przykro mi sie zrobilo choć może nie jestem wytrawną kucharką. Droga zewo nie wiem jak można ocenic przepis na 1 tym bardziej sernik szkoda że są tacy użytkownicy którzy chyba zazdroszczą tym którzy potrafią więcej
Ja się tą 1 nie przejmuję, bo wiem że sernik jest smaczny. Podejrzewam, że te 1 stawia osoba znana nam z Gotujmy, ale nie ma odwagi napisać lub wystawić komentarza wprost. Myślę, że to rodzaj jakiejś zemsty przez tego " gościa ". Jeżeli ktoś ma coś do powiedzenia lub napisania to powinien to zrobić otwarcie. A tak taka osoba jest dla mnie tchórzem.
Witam
Co do komentowania, to na jednym z portali otrzymałam kiedyś komentarz " Mój pies lepiej rzyga" Dotyczył on przepisu na Curry, wierzcie mi przykro mi sie zrobilo choć może nie jestem wytrawną kucharką. Droga zewo nie wiem jak można ocenic przepis na 1 tym bardziej sernik szkoda że są tacy użytkownicy którzy chyba zazdroszczą tym którzy potrafią więcej
No to dziewczynki witam w klubie. Gość moje dwa serniki ocenił na 1. I mam przypuszczenia kto to jest, ale to tylko przypuszczenia.
I moim zdaniem osoby nie zarejestrowane na Gotujmy nie powinny mieć możliwości ani wystawiania ocen, ani komentowania.
zmieniono 1 raz (ostatnio 14 kwi 2013 00:10 przez zewa)
Weszłam dzisiaj na oceny innych osób i co widzę że dostałam niskie oceny przepisów od "gość" nie wiedziałam ze można oceniać nie będąc zalogowanym.Ta funkcja powinna zostać zablokowana! by osoby anonimowe nie mogły oceniać ,a może to ktoś z dobrze znanych osób a nie ma odwagi pod własnym nickiem,brrr!
Agatko, ja tez miałam kilku "gości:, którzy pozostawili po sobie niskie oceny
Oceny od nieznajomych
Obserwuj wątekOdp: Oceny od nieznajomych
iziona
Odp: Odp: Odp: Oceny od nieznajomych
zewa
Ja się tą 1 nie przejmuję, bo wiem że sernik jest smaczny. Podejrzewam, że te 1 stawia osoba znana nam z Gotujmy, ale nie ma odwagi napisać lub wystawić komentarza wprost. Myślę, że to rodzaj jakiejś zemsty przez tego " gościa ". Jeżeli ktoś ma coś do powiedzenia lub napisania to powinien to zrobić otwarcie. A tak taka osoba jest dla mnie tchórzem.
Odp: Odp: Oceny od nieznajomych
madzik323
Co do komentowania, to na jednym z portali otrzymałam kiedyś komentarz " Mój pies lepiej rzyga" Dotyczył on przepisu na Curry, wierzcie mi przykro mi sie zrobilo choć może nie jestem wytrawną kucharką. Droga zewo nie wiem jak można ocenic przepis na 1 tym bardziej sernik
Odp: Oceny od nieznajomych
zewa
I moim zdaniem osoby nie zarejestrowane na Gotujmy nie powinny mieć możliwości ani wystawiania ocen, ani komentowania.
Netka
Odp: Odp: Odp: Oceny od nieznajomych
Netka
Też tak myślę
Odp: Odp: Oceny od nieznajomych
edytaha
Czuję Netko, że ci "goście", to osoby dobrze tu znane, nie chcące oceniać pod swoim nickiem :/
Netka
2milutka
edytaha
Agatko, ja tez miałam kilku "gości:, którzy pozostawili po sobie niskie oceny