Oceny od nieznajomych

Obserwuj wątek

Odp: Oceny od nieznajomych

MagdaMM
  • MagdaMM

• Przepisy: 5
  • Artykuły: 0
Chciałam Wam powiedzieć że 3 dni temu dołączyłam do waszego grona. Od gościa dostałam 4 jedynki. I jestem przekonana że wiem kto to zrobił.

Odp: Odp: Oceny od nieznajomych

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
LIDZIA napisał(a):

Witam Wszystkich.
To nie jest moja pierwsza kulinarna strona internetowa. Czas pozwolił mi nabrac dystansu do ocen i komentarzy. Czytam tylko pozytywne. Traktuję tę stronkę jako prywatną książkę kucharską, w której zbieram swoje ulubione i wypróbowane przepisy (chociaż mimo to mam jakiś zeszyt, zapiski). Podejdźcie do tego w ten sam sposób i nie przejmujcie się wpisami. Serdecznie pozdrawiam.

W pewnym sensie Twoja wypowiedź mi się nie podoba. Dlaczego czytasz tylko pozytywne komentarze ? Często w tych mniej pozytywnych jest jakaś wskazówka czy sugestia odnośnie przepisu. Albo po prostu uzasadniony zły komentarz do niego czy też zdjęcia. Takie też należy czytać i wyciągać wnioski.

LIDZIA
  • LIDZIA

• Przepisy: 329
  • Artykuły: 14
Witam Wszystkich.
To nie jest moja pierwsza kulinarna strona internetowa. Czas pozwolił mi nabrac dystansu do ocen i komentarzy. Czytam tylko pozytywne. Traktuję tę stronkę jako prywatną książkę kucharską, w której zbieram swoje ulubione i wypróbowane przepisy (chociaż mimo to mam jakiś zeszyt, zapiski). Podejdźcie do tego w ten sam sposób i nie przejmujcie się wpisami. Serdecznie pozdrawiam.

misia14
  • misia14

• Przepisy: 290
  • Artykuły: 17
kołczu napisał(a):

Goście już nie mogą dodawać ocen

to super

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Goście już nie mogą dodawać ocen

kołczu
  • kołczu

Nowe serwery Bahusie, w swojej przenikliwości nie zauważyłeś, że strona działa szybciej i nie ma problemów jak dawniej z zapisywaniem przepisów?

Bahus napisał(a):

Czask prask i się przestawiło...samo . Nikt tego nie monitoruje Dawnymi czasy tak nie bywało

2milutka
  • 2milutka

• Przepisy: 1493
  • Artykuły: 31
zewa napisał(a):

A mi właśnie gość dał 5 za jajka i 5 za krokiety. Najpierw same 1 a teraz 5. Ciekawe, ciekawe.

Zewciu pewnie Cię nagle polubiłDD

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
A mi właśnie gość dał 5 za jajka i 5 za krokiety. Najpierw same 1 a teraz 5. Ciekawe, ciekawe.

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Czask prask i się przestawiło...samo . Nikt tego nie monitoruje Dawnymi czasy tak nie bywało
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

kołczu
  • kołczu

Z tego co pamiętam jeszcze niedawno nie można było głosować nie będąc zalogowanym, coś się prawdopodobnie przestawiło, ale na dniach zostanie naprawione czy też poprawione

Odpowiedz na/ edytuj Oceny od nieznajomych