Już wolę te napoje niż te paszteciki.Byleby się to wypić dało , bo jak co niektórzy zaczną wymyślać rewelacje a sami ich nie wypróbują to efekty będą przykre.
Miejmy nadzieję,że wszyscy podejdą do tego konkursu poważnie i przepisy na napoje będą ciekawe,ja sama kilka dzisiaj dodałam ale nie dlatego,żeby się ścigać,ale ten konkurs przypomniał mi o tym,że ich trochę mam więc pogrzebałam w moich zeszytach i notatkach i je znalazłam.Mam nadzieję,że będą OK.
Miejmy nadzieję,że wszyscy podejdą do tego konkursu poważnie i przepisy na napoje będą ciekawe,ja sama kilka dzisiaj dodałam ale nie dlatego,żeby się ścigać,ale ten konkurs przypomniał mi o tym,że ich trochę mam więc pogrzebałam w moich zeszytach i notatkach i je znalazłam.Mam nadzieję,że będą OK.
na chwilęniech tylko ruszy konkurs z napojami.....
A cóż to znowu za konkurs?
To już przepisy na miętę czy herbatę to za mało? Przecież od tych skomplikowanych przepisów to znów dostanę mdłości.
Chyba zrobię sobie dietę.
Od moderatorki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Od moderatorki
misia53
Odp: Od moderatorki
msewka
Odp: Odp: Od moderatorki
Anula
No mysle,ze jako fanclub ,,rumowy,, damy dobry przyklad i zablysniemy naszymi drinkami.
kinga
Misiu Tobie to zawsze procenty w glowie
misia53
więc będzie nam wesoło
zuzi
Twoje przepisy są zawsze OK
Natala1210
Odp: Odp: Odp: Od moderatorki
msewka
A cóż to znowu za konkurs?
To już przepisy na miętę czy herbatę to za mało? Przecież od tych skomplikowanych przepisów to znów dostanę mdłości.
Chyba zrobię sobie dietę.
misia53
na chwilęniech tylko ruszy konkurs z napojami.....
Bahus