Pytanie do wlascicieli strony.

Obserwuj wątek

Odp: Pytanie do wlascicieli strony.

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Pozwolę sobie zacytować Twoje słowa: "Wydaje mi sie ,ze moge swoje zdanie wyrazic i napisac co mi sie nie podoba,po to chyba sa co niektore fora". Koniec cytatu.
Ja też mogę swoje zdanie wyrazić: zrobiłem to wykorzystując zdjęcie, które sama dodałaś...Zgodnie z Twoją teorią też mogę robić to co mi się podoba (lub nie podoba) bo po to jest to forum
Bahus

PS. Jak mocno poprosisz to może post zlikwiduję...ale nie obiecuję
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Pytanie do wlascicieli strony.

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Bahus napisał(a):

Dużo lepiej...prawda?

Zamiast powiekszac komus twarze to moze wstawilbys jakies swoje zdjecie,bo fajnie jest byc calkiem anonimowym nie?
Nie zycze sobie abys przerabial moje zdjecia,skoro takie wstawilam,widocznie tak chcialam,prosze o skasowanie Twojego postu z moim zdjeciem.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Komu Bahusie? Fakt, ladna twarz, czyzby wpadla w oko?

Bahus
  • Bahus

Dużo lepiej...prawda?

Bahus
  • Bahus

Kinga tak słabo Cię widać na awatarku..., że postanowiłem to zmienić.....

zdjęcie na prośbę Kingi usunąłem

zmieniono 8 razy (ostatnio 30 maj 2009 11:39 przez Bahus)

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
dobry napisał(a):

To przybij piatke, bo ja sie zaczynam zastanawiac, czy nie ma jakiejs zmowy przeciwko moderatorom.
Naprawde jest co robic przy serwisie, a dobre slowo uslyszec - oj, nieczesto bywa. 10 rzeczy dobrze zrobionych nikt nie zobaczy, ale 1 zla - kłuje wszystkich w oczy, oj tak.
A w zmowie z kiwi nie jestem, nie znam jej kompletnie. Ale mam wrazenie, ze co jakis czas spolecznosc obiera sobie jakiegos kozla ofiarnego. Nie chce mi sie sprawdzac od kiedy jestes na serwisie, ale ja - od dawna. I widzialem juz takich nagonek wiele. I naprawde bywalo, ze odchodzili wartosciowi uzytkownicy, zniecheceni szykanami i niechecią innych. Moze dlatego troche alergicznie reaguje na kazda kolejna nagonke...

Wiesz Dobry,ja tego bym nie nazwala nagonka,ani bron Boze nie robie z nikogo kozla ofiarnegoWydaje mi sie ,ze moge swoje zdanie wyrazic i napisac co mi sie nie podoba,po to chyba sa co niektore fora
Kiedy widze kilka jednakowych przepisow,tylko np.jeden skladnik w nich zmieniony,albo przepis na ugotowanie kaszy gryczanej zerzniety z opakowania kaszy lub na zaparzenie herbaty to zastanawiam sie czy ja trafilam na forum gotujacych czy zaczynajacych gotowac
A moze prosciej bedzie po prostu stworzyc odrebny temat z przepisami dla amatorow
Jako,ze jestes zajety to sama Ci napisze,ze zalogowana jestem ponad 100 dni,mozesz sie juz nie fatygowac i nie sparawdzac
Pozdrawiam i milego dnia zycze

dobry
  • dobry

• Przepisy: 12
ulcia21 napisał(a):

Na poczatku mojej bytnosci dostalam kilka propozycji jak i kogo mam oceniac.Zlekcewazylam to bo mam wlasne zdanie.

I za to Ci chwała.
Uważam, że 100x gorsze jest szczucie i podpuszczanie przez niektórych niż dodanie przepisu na herbate. Jeżeli chodzi o atmosfere na serwisie, to to pierwsze jest daleko bardziej toksyczne.
Herbata jeszcze chyba nigdy nikomu nie zaszkodziła

ulcia21
  • ulcia21

• Przepisy: 68
To i ja sie odezwe.Jestem na tej stronce 30 dni.I jakis czas temu podjelam temat przyslowiowego parzenia herbaty.Bo tez wydalo mi sie to dziwne.TAKI PRZEPIS.Przepraszam ale napewno wszyscy,ktorzy TU sa wiedza jak sie robi herbate..Czy nie mam racji?Dla mnie to nie jest zaden przepis.Na poczatku mojej bytnosci dostalam kilka propozycji jak i kogo mam oceniac.Zlekcewazylam to bo mam wlasne zdanie.Czy tak postepuja uczciwi ludzie?.Pozdrawiam

Bahus
  • Bahus

Ja tam sobie myślę, że lepiej dodać o jeden przepis za dużo niż o dwa za mało ...a że ktoś tam zdobędzie więcej punktów...no to co z tego ? Przecież to zabawa... a niech się cieszy i nadal dodaje do woli.....A my przecież nie musimy ze wszystkich przepisów korzystać. (no chyba, że chodzi o przepisy Bahusa)

Odp: Odp: Odp: Pytanie do wlascicieli strony.

dobry
  • dobry

• Przepisy: 12
kinga napisał(a):

Wiesz Dobry zaczynam sie juz zastanawiac czy ty przypadkiem nie jestes w zmowie z ta cala Kiwi

Tak, kinga, jestem w zmowie, postanowilismy podstepnie wygrac 5 kubkow i sie podzielic nimi po połowie. Oj ludzie ludzie.....

zmieniono 1 raz (ostatnio 29 maj 2009 00:04 przez dobry)

Odpowiedz na/ edytuj Pytanie do wlascicieli strony.